Larochelogo

Laroche sponsor for Young Sommelier 2012

Michel Laroche er verdenskjent for sine Chablis-viner. Vinhuset ligger i hjertet i den idylliske lille landsbyen Chablis i Burgund og drives i dag av Michel Laroche, kåret til Winemaker of The Year i 2003. Nå sponser vinhuset Young Sommelier 2012.

Publisert

Michel Laroche var bare 21 år da han begynte i familiebedriften i 1967. Vintradisjonene til Laroche-familien er datert fem generasjoner tilbake i tid til 1850-tallet, og interessen for å lage god vin strekker seg i dag langt utenfor Chablis, til både Sør-Frankrike, Chile og Sør-Afrika.

Innhøsting

Det kan sies uten overdrivelse at Chablis har eksepsjonelt gode forhold for vinproduksjon. Jordsmonnet består av kimmeridge kalk og en passelig dose leire som sikrer nok vann til plantene og samtidig bringer frem mineralkarakter i vinene.

Jordsmonnet inneholder dessuten østersfossiler, noe som gjør at vinene som produseres i området kan akkompagnere blant annet retter av fisk og skalldyr med stor suksess, og ikke minst østers.

Under arrangementene, Laroche Young Sommelier og Bollinger Sommelier NM 5. februar, vil du få anledning til å smake på flere av Laroche sine premier cru- og grand cru viner. Samtidig vil vi servere mat som er tilpasset Chablis vin.

Les mer på Laroche.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS