PizzabakerenTromsoe IngridSandvik
PizzabakerenTromsoe IngridSandvik

Pizza på to hjul i Tromsø

Med sin nyinnkjøpte doning er Pizzabakeren i Tromsø en av de første som introduserer pizzabud på scooter i bytrafikken.

Publisert

Pizzabaker Ingrid Skogvik på plass på scooteren foran Pizzabakeren Giæverbukta i Tromsø. (Foto. André Bruvold)

Ifølge daglig leder Andre Bruvold ved Pizzabakeren i Tromsø var det nesten en logisk følge av deres bilbruk at de nå har kjøpt inn en egen pizzascooter.

Sparer miljøet

- For det første ønsker vi å spare miljøet, og dessuten er scooteren langt billigere å drifte enn en bil, sier Bruvold til itromso.no.

Nå har Pizzabakeren kvittet seg med en av sine to biler, men blir fremdeles å bruke bilen til større leveranser.

Bruvold tror kundene hans blir å sette pris på det nye innslaget i bybildet, både med tanke på leveranser og ikke minst miljøhensynet.

- Det er jo lettere for scooteren å komme seg fram, også er det litt spesielt at vi blir en av de første i landet som leverer pizza på to hjul, sier han.

Lykkelige sjåfører

Scooteren er allerede godt tatt i mot blant Bruvolds ansatte.

- Sjåførene våre hoppet i taket og jublet av glede, men vi får se hvor glade de blir på en skikkelig regnværsdag, humrer Bruvold.

- Enn i vintersesongen?

- Vi kjører til det ikke er forsvarlig lengre, og deretter får vi se hvor godt vi klarer oss med én bil. Det kan tenkes at vi da må ut på leiemarkedet, sier en tydelig fornøyd Bruvold til itromso.no.

Fastfood.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på Horeca i dag.

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS