NieuwAmsterdamCruise
NieuwAmsterdamCruise

Verdensberømte kokker på cruiseskip

Seks cruiseskip i Middelhavet, reiser fra sju og opp til 42 dager og en grand voyage på 62 dager. Dette er noe av det Holland America Lines har å by på i sitt cruiseprogram for Middelhavet 2012. Cruiseprogrammet inkluderer også flere besøk av verdensberømte kokker på utvalgte skips Culinary Art Center.

Publisert

Holland America Line har mer enn 130 års erfaring med passasjertrafikk til sjøs og tilbyr mer enn 500 cruise til 350 havner i mer enn 100 land.

Totalt skal seks av rederiets fartøy seile i Middelhavet i 2012; MS Eurodam, MS Nieuw Amsterdam, MS Noordam, MS Rotterdam, MS Maasdam og MS Ryndam.

Kokker på plass

Cruiseprogrammet inkluderer også flere besøk av verdensberømte kokker på utvalgte skips Culinary Art Center. Dette er et gastronomisk mekka der gjestene får delta i matlagingsdemonstrasjoner, øve seg på matlaging selv og få stille spørsmål til stjernekokkene.

Kokker

Utvalgte Middelhavscruise får også besøk av følgende stjernekokker: * Ken Oringer, sjefskokk og deleier av Kenneth Oringer og Clio restauranter i Boston, Massachusetts er å finne ombord på ms Nieuw Amsterdam 12-dagers Mediterranean Empire-cruise den 5. juni.* Kevin Sbraga, sjefskokk og eier av Sbraga restaurang i Philadelphia, Pennsylvania og vinner av det amerikanske matlagingsprogrammet ”Top Chef" sesong syv er ombord ms Noordam 17. juli.* Giuliano Hazan, forfatter til "Cooking italian with Giuliano" og utnevnt til årets lærer av prestisjefylte Association of Culinary Professionals seiler ombord på ms Rotterdams 17-dagers Moorish Empires-cruise den 29. september. * Timon Balloo, sjefskokk på Sugercane Raw Bar Grill i Miami, Florida er ombord på ms Noordams syvdagers Riviera Romance-cruise den 15. oktober.

Finn ditt drømmecruise

– Middelhavet har alt fra de fineste strender til historiske landemerker og arkitektur, sier Stein Kruse, konsernsjef for Holland America Line. Vårt omfattende cruisetilbud i Middelhavet gjør det mulig for våre gjester å finne sitt drømmecruise, enten man drar på en kortere ferie eller på en grand voyage med Grand Mediterranean and Black Sea Voyage.

Grand Mediterranean and Black Sea Voyage

Høydepunktet for cruiseprogrammet i Middelhavet er når ms Prinsendam, Holland America Lines minste og mest intime fartøy som ikke rommer mer enn 835 gjester, reiser fra Fort Lauderdale i Florida 12. mars 2012 og gir seg ut på en 62-dager lang sjøreise, Grand Mediterranean and Black Sea Voyage.

Skipet besøker 32 havner i 14 land og reiseplanen inkluderer stopp i Durrës, som er Albanias nest største by og en av Europas eldste byer, Saint Raphael i Côte d`Azur-regionen i Frankrike samt Castellón de la Plana i Costa del Azahar-regionen i Spania. Med overnattinger i Sevilla og Barcelona i Spania, Kusadasi og Istanbul i Tyrkia, Athen i Hellas, Venezia i Italia og Lisboa i Portugal får gjestene tid til å utforske noen av verdens mest interessante destinasjoner.

Sommelier ombord

Gjestene tilbys også en unik opplevelse på selve fartøyet, fra spaopplevelse i Greenhouse Spa til gallakveld med regional mat laget på lokale råvarer fra ulike hjørner av Europa.

Sommelieren Charlie Arturaola vil være ombord fra 21. mars til 3. april som en del av Culinary Arts Center-programmet, og Brian Archibald, fungerende souschef på Camelback Inn, A JW Marriott Resort & Spa i Scottsdale, Arizona skal være ombord fra 18. til 30. april.For dem med mindre tid tilbys det kortere cruisereiser på mellom 16 og 41 dager.

2012 Mediterranean Voyages

Et annet høydepunkt denne sesongen er et 20-dagers Mediterranean Medley Cruise med avgang 21. juli tur og retur fra Dover, England eller Amsterdam i Nederland på MS Ryndam med stopp i Italia, Portugal, Spania og Monaco.

Ytterligere turer inkluderer tre ulike 12-dagerscruise med ms Nieuw Amsterdam som utforsker Spania, Italia, Hellas, Tyrkia, Montenegro og Kroatia. Gjester som vil ha en lengre reise kan kombinere de to reiseveiene for å skape et 24-dagers Collectors Voyage-cruise.Et annet alternativ er en serie på to 10-dagerscruise på ms Noordam som kan kombineres og settes sammen til et 20-dagers Collectors Voyage, med stopp i Italia, Monaco, Spania, Tunisia, Kroatia, Hellas og Tyrkia.

For dem som vil utforske Spanias vakre havner tilbyr Holland America Line en ny 17-dagerstur ombord på MS Rotterdam. Cruiset inkluderer også stopp i Italia og Portugal.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS