Scandic Mobile hotellrom Scandic To Go

Med nye Scandic To Go kan du bo hvor du vil

Nå kan du booke Scandic To Go. Tidligere denne måneden lanserte Scandic mobile hotellrom. I dag kunngjør hotellkjeden stedene det mobile hotellrommet skal besøke denne sommeren, og åpner for booking. I tillegg lanserer Scandic en konkurranse som gir mulighet til å vinne hotellrommet til ditt drømmested.      

Publisert

Nylig lanserte Scandic mobile hotellrom med navnet Scandic To Go. Det mobile hotellrommet blir å finne mange steder i landet i løpet av sommeren og høsten, og byr på en hotellopplevelse helt utenom det vanlige.

Responsen fra publikum har etter lansering vært stor, og fra og med i dag vil det være mulig å booke hotellrommet på Scandics nettsider, melder Scandic Hotels i en pressemelding.

Store forventninger

Tine Birkeland, Country Marketing and Communication Manager i Scandic Hotels Norge. 

– Det er utrolig gøy å endelig kunne presentere alle stedene Scandic To Go vil besøke denne sommeren. Det har vært store forventninger knyttet til lanseringen, og fra og med i dag er det mulig å booke rommet på våre nettsider. Basert på responsen så langt vil det garantert bli stor etterspørsel, så her gjelder det å være tidlig ute, sier Tine Birkeland, Country Marketing and Communication Manager i Scandic Hotels Norge.

Book Scandic To Go til din drømmeplass

Det mobile hotellrommet er tilgjengelig for booking fra i dag. Aker Brygge i Oslo, Christiansholm Festning i Kristiansand og GladMat-festivalen i Stavanger er noen av stedene det mobile hotellrommet blir å finne denne sommeren.

I tillegg lanserer hotellkjeden en konkurranse, som gir to heldige utvalgte mulighet til å vinne det mobile hotellrommet Scandic To Go – til sitt eget drømmested.

Banebrytende

– Å få bo i et fullverdig hotellrom plassert på det stedet i landet du liker aller best, er noe man aldri har kunnet oppleve før. Vi er derfor spente på hvor hotellrommet ender, og gleder oss til å få inn gode forslag fra hele landet på Instagram og på vår webside. Vi håper også dette vil kunne bidra til å promotere vårt vakre land, sier Birkeland.

Planlagte stopp for Scandic To Go

Oslo, Aker Brygge, 15. til 21. juli

Stavanger, Gladmat-festivalen, 22. til 28. juli

Kristiansand, Christiansholm Festning, 29. juli – 3. august

Trondheim, Solsiden, 5. august – 10. august

Bergen, 13. august – 18. august

Åpent stopp (ditt drømmested) 19. – 25. august

Åpent stopp (ditt drømmested) 27. august – 1. september

Scandic To Go

Prisen for Scandic To Go er 1250 kroner per natt, for opptil fire personer (hvor to personer sover i sovesofa). Innsjekk på rommet er kl. 16, og utsjekk kl. 11.

Hotellrommet vil i første omgang være tilgjengelig for booking i sommer/høst.

Hotellrommet er 18 kvm og har eget baderom med dusj og egen terrasse. Rommet har to 90 cm senger, tregulv med teppe fra Kasthall, justerbart arbeidsbord og en liten sittegruppe. Veggene er tapetsert med en unik tapet som samspiller med rommets farger. Rommet har også en spesialtilpasset oppbevaring for klær og gadgets. Samtlige vinduer har gardiner som skjermer for lys og innsyn, og det finnes tak-, gulv-, og sengebelysning. Med seg på laget har Scandic fått hjelp av Doos Arkitekter som har innredet det mobile hotellrommet på lik linje med hotellkjedens øvrige nyrenoverte hotell.

Rommet har TV, hårføner, safe, air condition, strykejern, strykebrett og gratis WiFi. I rommet finnes kaffe- og tekoker, minibar, badekåper samt dusj- og hudpleieprodukter fra Face Stockholm – alt på plass for å skape et bekvemt og avkoblende hotellbesøk.

Booking og mer informasjon om destinasjonene til Scandic To Go finner du på scandichotels.no/scandictogo

Nye Scandic

Sammen med Pandox gjennomfører Scandic den største hotellrenoveringen som er foretatt i Nord-Europa noensinne. Med en investering på 1,6 milliarder SEK renoverer hotellkjeden nærmere 30 hoteller, og har i tillegg gjennomført en rekke satsninger for å kunne styrke tilbudet til sine gjester.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS