Fredrik Lindelöf MAX

Jobb-bonanza i Ringsaker

I løpet av høsten har IKEA og Max Hamburgerrestauranter til sammen lyst ut nesten 230 ledige stillinger. På den nye tomten i Ringsaker er det hektisk byggeaktivitet for å få ferdig nytt kjøpesenter og ny restaurant.

Publisert

Sjef for Max Hamburgerrestauranter i Norge, Fredrik Lindelöf.

Det er gode jobbutsikter i Ringsaker for tiden. Tidligere i høst lyste IKEA ut 200 stillinger på det nye senteret sitt som åpner i mars 2015.

Nøyaktig på samme tid åpner Max en ny hamburgerrestaurant rett ved siden av, og de trenger personale.

– Der hvor IKEA åpner sine sentere, åpner vi restauranter. Nå trenger vi mennesker til å drive denne restauranten, så vi søker etter 20-30 motiverte mennesker som har lyst til å jobbe i et uformelt og kult miljø, sier sjef for Max i Norge, Fredrik Lindelöf.

Stort bemanningsbehov

– Vi trenger personell i alle ledd: restaurantsjef, assisterende restaurantsjef, kjøkkensjef/ skiftledere og restaurantmedarbeidere. Felles for alle stillingene er at du bør være glad i mat, og kanskje spesielt glad i hamburgere, sier Lindelöf.

Fra interne undersøkelser har vi fått tilbakemelding på at vi har et svært godt arbeidsmiljø, sier han.

Restaurantsjef på Max på Egertorget i Oslo, Johanna Bohli.

– Vil du være en del av dette, kom gjerne innom for en prat på vårt informasjonsmøte på Quality Hotel Astoria i Hamar tirsdag 25. november. Vi avholder to møter, ett klokka 12.00 og ett klokka 18.00. Det er bare å komme innom, så tar vi en prat, sier Lindelöf.

Leder Max på Egertorget

Restaurantsjef på Max på Egertorget i Oslo, Johanna Bohlin (26), har selv jobbet seg fra «gølvet» og oppover:

– Max er en kjempefin arbeidsplass å klatre i gradene om man står på, sier Johanna. Hun har jobbet i Max i åtte år, og da sjansen for å bli restaurantsjef i Norges første Max-restaurant bød seg, kunne hun ikke si nei. – Jeg synes det var kult å være med på noe helt nytt, og bygge opp noe i Norge. At Max er en familiebedrift gjennomsyrer hele organisasjonen, alle tar vare på hverandre.

– Alle er glade i en god hamburger

Ordfører i Ringsaker, Anita Ihle Steen ønsker Max hjertelig velkommen:

– Alle er glade i en god hamburger. Området er inne i en voldsom utvikling og i likhet med IKEA, er etableringen av Max svært viktig for regionen. Dette gir ringvirkninger langt utover kommunegrensene, ettersom det blir stort behov for arbeidskraft. Jeg tror ikke det vil bli noe problem å finne dyktige medarbeidere med tanke på at det bor 200 000 mennesker i en radius på en time, sier hun.

Her kan du lese mer om de ledige stillingene i Ringsaker

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS