Best Western Skei

Skei Hotel i Jølster blir Thon-hotell

Best Western Skei Hotel blir til Thon Hotel Jølster. 5. januar neste år skifter hotellet kjede, etter at eierne har signert en franchiseavtale med Thon Hotels og blir en del av kjedens Conference-konsept.

Publisert

Skei Hotel i Jølster blir et Thon-hotell like over nyttår. (Foto: Morten Holt)

– Vi gleder oss til å starte opp neste år med ny kjede. Vi er glade for vårt nye partnerskap med Thon Hotels som jeg er overbevist om er den riktige partneren for oss, sier Terje Kleveland, hotelldirektør på Thon Hotel Jølster, som frem til litt over nyttår fortsatt heter Best Western Skei Hotel.

Blir Thon-hotell.

Du kan lese mer om hotellet på Skeihotel.no

Landemerke i Jølster

Hotellet ligger i enden av Jølster-vannet og er ett landemerke i regionen. Hotellet har 129 rom, bar, restaurant, svømmehall og 16 møterom i forskjellige størrelser, med Jølstersalen med kapasitet til 400 som den største.

"

Landemerke i Jølster.

– Vi har lenge ønsket å etablere oss i Sogn og Fjordane og dette er vårt andre hotell i løpet av kort tid. Jølster er en attraktiv destinasjon som jeg er sikker på våre gjester fra inn og utland vil sette pris på, sier Morten Thorvaldsen, administrerende direktør i Thon Hotels.

4. november overtok også Thon Hotels et annet hotell i fylket. Quality Hotel Førde ble til Thon Hotel Førde. Les mer om den overtakelsen her.

Thon Hotels

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen med over 65 hoteller i Norge, ett hotell i Sverige, åtte hoteller og leilighetshoteller i Brussel og ett hotell i Rotterdam.

Thon Hotels er den tredje største hotellkjeden i Norge. Kjeden er inndelt i tre konsepter; Budget, City og Conference.

Følg og lik magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS