Joachim Høgefjord HTL
Joachim Høgefjord HTL

Nå kommer HTL Hotels til Norge

Tidligere i år introduserte HTL Hotels et helt nytt hotellkonsept i Stockholm med søkelys på beliggenhet og attraktive priser, kombinert med en digital opplevelse for moderne og kresne gjester. Nå lanseres HTL også i Norge med to nye hoteller. Kjeden har nemlig tatt over de to gamle Rica-hotellene Rica Travel og Rica G20 i Oslo.

Publisert

Joachim Högefjord er administrerende direktør i HTL Hotels. Nå tar kjeden over Rica Travel og Rica G20 i Oslo. (Foto: Morten Holt)

Begge hotellene skal nå bygges om om til det nye og innovative HTL-konseptet. Dette er første steg i en nordisk ekspansjon der planen er å ha minst 20 hoteller lansert i løpet av fem år.

Rica G20 blir nå et HTL-hotell.

Les mer om HTL her etter at Horeca var på besøk i Stockholm i mai i år

Du kan lese mye mer om HTL-konseptet i magasinet Horeca (nummer 4 2014)

Innovativ utfordrer

"

Rica Travel Hotel i Oslo blir et HTL-hotell.

HTL Hotels er en ny hotellkjede med et unikt konsept i form av hoteller som har sentral beliggenhet og attraktive priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Ideen baseres på å bygge arealeffektive hoteller der det handler å høyne kvaliteten på det gjesten faktisk verdsetter ved en hotellopplevelse.

Utmerket beliggenhet

Joachim Högefjord, administrerende direktør for HTL hotels, sier de to nye hotellenes beliggenhet med umiddelbar nærhet til midtre del av Karl Johans gate, er perfekt for konseptet.

– Vi har hatt fått en unik mulighet til å etablere oss raskt i Norge. Vi gjør noe helt nytt i hotellbransjen som attraherer den moderne reisende, sier Högefjord, som tidligere har arbeidet i Norge i regi av Scandic Hotels.

Bedre hotellopplevelse

HTL Hotels en forenklet digital og individuell reiseopplevelse, sier administrerende direktør Joachim Högefjord. (Foto: Morten Holt)

Med mobiltelefonen som romnøkkel, enkel og rask innsjekking og booking til alle døgnets tider tilbyr HTL Hotels en forenklet digital og individuell reiseopplevelse.

Foto: Morten Holt

Du velger selv om du vil sjekke inn på vei til hotellet, da får du nøkkelen direkte på mobiltelefonen, eller om du på få sekunder ønsker å sjekke inn via et nettbrett ved ankomst.

I HTL Hotels’ nøkkelapp finner du alt du trenger av informasjon samt en egen byguide.

I hotell-loungen vil du møte våre verter og vertinner som erstatter den tradisjonelle resepsjonisten som alltid er tilgjengelig for å hjelpe til med alt fra å gi råd om byen til å servere mat og drikke.

På rommets LED-TV kobler du enkelt til private digitale enheter via Airplay eller Miracast.

Les også: Mobilen er romnøkkelen

God skussmål i Sverige

"

Det første HTL-hotellet på Kungsgatan i Stockholm. (Foto: Morten Holt)

I Sverige har HTL Hotels i løpet av de fire første månedene hatt gjester fra 80 land, og fått topplasseringer på tjenester som for eksempel TripAdvisor.

HTL Hotels er en selvstendig hotellkjede og et eget varemerke. HTL Hotels inngår i Scandic-konsernet som eies av EQT (84 %) og Accent (16 %).

Les mer på HTLhotels.com

"
Powered by Labrador CMS