Coach Gunnar Hvarnes (til venstre), commis Håvard André J. Østebø og Christian André Pettersen i aksjon i Bocuse d'Or i Lyon i dag. (Foto: Tom Haga)

Nå er Bocuse d’Or- jobben gjort

Christian André Pettersen har gjort jobben i boks fem i Lyon. Nå er det bare å vente til de 12 siste deltakerne har unnagjort sin jobb i morgen. Avgjørelsen i Bocuse d’Or 2019 faller i morgen kveld.

Publisert
Christian A. Pettersen i aksjon i Lyon i dag. (Foto: Tom Haga)

– Alt har gått etter planen, men dette har vært et «rotterace». Trancheringen av kjøttretten var det mest stressende, fortalte Pettersen like etter at dagens dyst var unnagjort.

Vi har levert det vi skulle. Det er svært vanskelig å levere optimalt på en slik dag, der trykket fra både dommere, interessert og publikum er enormt. Men vi har gjennomført planen, fulgte en fornøyd coach Gunnar Hvarnes opp.

Foto: Tom Haga

Lang ventetid før avgjørelsen faller

Team Norge, bestående av Pettersen, commis Håvard André Josdal Østebø og coach Gunnar Hvarnes, har lagt ned godt over 1000 treningstimer i forkant av denne konkurransen.

Nå er jobben gjort, og det bare å vente. Først i morgen ettermiddag/kveld faller dommernes dom. 24 dommere fra 24 forskjellige nasjoner bestemmer Christian A. Pettersens skjebne i Bocuse d’Or 2019.

Premieutdelingen starter normalt ved 18-tiden, og det meste å være unnagjort i løpet av en times tid.

Under kan du se flere glimt fra boks fem i dagens konkurranse.

Les også: Dette serverte Norge

Les også: Christian A. Pettersen – Bocuse d’Or-favoritten

Norges tallerkenrett (chartreuse) vises frem for publikum og presse. (Foto: Tom Haga)
I årets konkurranse fikk også coachen være med aktivt. Gunnar Hvarnes legger opp. tallerkenretten. Rett bak Norges Bocuse d'Or-vinner fra 2003, Charles Tjessem. (Foto: Tom Haga) 
Norsk heiagjeng på tribunen, med både NHO Reiselivs administrerende direktør og kokkelandslagets kaptein på plass. (Foto: Tom Haga)
Commis Håvard André Josdal Østebø. (Foto: Tom Haga)
De små detaljene må på plass. (Foto: Tom Haga)
Fatet er klart for presentasjon. Håvard A. J. Østebø og Christian A. Pettersen (til venstre) er ferdig med jobben i Lyon. (Foto: Tom Haga)
Christian A. Pettersen og coach Gunnar Hvarnes. (Foto: Tom Haga)

Her kan du lese alt om Bocuse d’Or

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS