Tredobbelt til Harahorn. (Foto: Det Norske Brenneri)

Mer heder til Harahorn

Bransjebladet ProDrink har testet smaksatt gin. Og Harahorn tok like godt hele pallen – gull, sølv og bronse.

Det var et kyndig panel av smaksdommere som smakte seg gjennom 24 smaksatte gin fra inn- og utland.

Anne Maurseth, kjent profil i Oslos cocktailverden og ikke minst sjef for Maemos nye avlegger i Oslo, baren The Conservatory. Dessuten Frank Røstgård og Espen Smith – begge kjente forfattere, foredragsholdere og brennevinseksperter.

Juryens dom

Deres felles dom for Harahorn-typene er: «Eksellent til høy kvalitet. Det Norske Brenneri lever opp til sitt slagord: Håndverk i hver dråpe».

Harahorn White Lemon Gin (90 av 100 poeng): «Her er de mye som skjer. Sitrus og einer blir med hele veien sammen med et snev av rålakris i midtpartiet (…). Det er synd å blande denne ut. Dagens beste».

Harahorn Orange Dry Gin (89 av 100 poeng): «En meget god gin som egner seg best alene, dog i godt selskap».

Harahorn Pink Gin (86 av 100 poeng): «En meget god gin som godt kan nytes alene».

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS