Daglig leder Eirik Tomter (til venstre) og produktsjef Jørn Idar Kvig i Lokalbrygg AS gleder seg til Oktoberfest 24. september. (Foto: Fredrik Alm).

Satser på digital Oktoberfest

Lokalbrygg satser på digital Oktoberfest med seks lokale bryggerier fredag 24. september.

Da blir det tre timer livesending i regi av Lokalbrygg AS – med lokalt øl fra følgende bryggerier: Kinn Bryggeri, Nøgne Ø, Disko Brewing, Slakteren Brygghus, Bådin Bryggeri og Oslo Brewing Co.

Praktisk og koronavennlig

– Dette er en fantastisk mulighet til å oppleve en skikkelig ølfestival med noen av landets beste bryggerier. Både praktisk og koronavennlig, sier produktsjef Jørn Idar Kvig.

Bryggeriet Kinn Bryggeri holder til i Florø, Bådin Bryggeri i Bodø, Slakteren Brygghus i Mysen, mens Disko Brewing har tilholdssted i Lier kommune. Videre holder Nøgne Ø til i Grimstad, mens Oslo Brewing Co er etablert i hovedstaden. Bådin Bryggeri fra Bodø er med for andre gang, i Lokalbrygg sine digitale festivaler.

Mangler noen bevillinger

– Vi har dessverre ikke bevilling i Bodø, Mysen eller Florø, men vi selger ølet til bryggeriene der. Topp produkter. Vi skulle så gjerne hatt bevilling i de tre nevnte kommuner, men foreløpig er det kun blitt med forsøkene, sier daglig leder Eirik Tomter i Lokalbrygg AS.

– Det er bare å håpe at Bodø, Mysen og Florø følger etter med tid og stunder. Stad kommune, som ligger i nærheten av Kinn Bryggeri, har imidlertid bevilling for salg av øl via nettet, sier daglig leder Eirik Tomter.

– Men i Lier, Grimstad og i Oslo har vi bevilling for salg av øl via internett. Samt i 106 andre kommuner, forteller Eirik Tomter hos Lokalbrygg.

Tilsendt smakskasse

De som har festivalbillett, har får tilgang til det digitale arrangementet – samt tilsendt en smakskasse med øl fra de seks lokale bryggeriene. Forutsetningen for å få billett, er at man bor i en kommune hvor Lokalbrygg AS har salgsbevilling.

I skrivende stund har Lokalbrygg bevilling for salg av øl via internett i 109 kommuner i Norge. Disse kommune dekker rundt 90 prosent av landets samlede befolkning. Kontinuerlig jobber Lokalbrygg med å få salgsbevilling i flere kommuner.

– De seks bryggeriene som er representert med øl i oktoberfesten, bryggeri noen av landets beste øl. Vi lover stor smaksvariasjon av høyeste kvalitet, så det er ikke tilfeldig at de er representert på Oktoberfest, sier produktsjef og øl-ekspert Jørn Idar Kvig i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS