Hagen fristelseKoskenkorvaNordicBerries
Hagen fristelseKoskenkorvaNordicBerries

En smak av norsk sommer

Få smaker minner mer om norske varme sommerdager enn modne bær rett fra busken. Koskenkorva Nordic Berries er ren vodka tilsatt en smak av nordiske bær, og den nytes best en sval sommerkveld – gjerne i følge med nyplukkede bær.

Publisert

Hagens fristelse.

Bær rett fra hagen har vært en naturlig ingrediens i mat og drikke i generasjoner. Der våre bestemødre syltet og saftet, prioriterer vi å bruke bæret som det er.

I desserter, i smoothies, som garnityr eller i lekre drinker.

Finske Koskenkorva er blant Norges mest solgte vodkaer, og Koskenkorva Nordic Berries har en ren smak av nordiske bær, som gjør at den kan serves som en forfriskende drink til mange anledninger. Hva med å prøve en solbærdrink som smaker av solmodne bær og late sommerdager?

Hagens fristelse

* 4 cl Koskenkorva Nordic Berries

* 2 cl solbærsirup

* 3 limebåter

* Friske solbær

* Toppes med sitronbrus eller Farris etter smak

Fremgangsmåte: Knus friske solbær og limebåter i et glass. Fyll opp med is sammen med solbærsirup og Koskenkorva Nordic Berries. Topp med sitronbrus eller Farris, avhengig av om du ønsker sødme eller ikke. Pynt gjerne med lime og en neve friske bær. Du kan gjerne erstatte solbær med andre nordiske bær du har for hånden. Prøv deg frem og du har en deilig sommer i vente!

Visste du forresten at solbær i tidlig middelalder ble brukt til å brygge vin og øl av de franske trappistmunkene? Disse var også var kjent for sin aromatiske solbærlikør, kalt Cassis.

For mer informasjon om Koskenkorva Nordic Berries, klikk her

Pris Koskenkorva Nordic Berries: 299,90 kroner (70 cl, Vinmonopolet)

Pressemelding

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS