Ullensvang Hotel
Ullensvang Hotel

Nye lederfjes på Ullensvang

Nå er sommelieren og vineksperten Erling Faksvåg på Hotel Ullensvang i Hardanger også blitt hotellets nye driftsdirektør. Han er en av tre nye ledere på hotellet. Petter Christensen er nyansatt kjøkkensjef og Wulk Falk er ny bookingsjef.

Publisert

Ny driftsdirektør

Erling Faksvåg (i midten) sammen med landbruksdirektør Ole Bakkebø i Hordaland fylkeskommune og rådmann Tone Tveito Eidnes i Ullensvang herad. Sammen utgjorde disse tre dommerpanelet under fjorårets konkurranse om beste Hardangercider. Konkurransen ble arrangert i forbindelse med Morellfestivalen 2011. (Foto: Mette Bleken/Hardanger Folkeblad)

Erling Faksvåger ny driftsdirektør ved Hotel Ullensvang. Fram til da hadde han arbeidet i 18 år som restaurantsjef på hotellet.

Petter Christensen er ny kjøkkensjef på Ullensvang.

Han har kokkefagbrev, og er også hotellets sommelier og vinekspert, med ansvar for hotellets spesielle vinkjeller, Munkens Trøyst. Han tiltrådte stillingen 1. oktober 2011.

Ny kjøkkensjef

Petter Christensen er ny kjøkkensjef ved Hotel Ullensvang. Han hadde sin læretid ved Hotel Continental i Oslo, og har deretter opparbeidet seg lang og god erfaring gjennom stillinger som kjøkkensjef ved Hotel Norge i Bergen og som kjøkkensjef ved Grand Hotel Terminus, også i Bergen.

Christensen har også tidligere vært ansatt ved Hotel Ullensvang. Han arbeidet da i fem år som soussjef på hotellet. Han tiltrådte stillingen 1. januar.

Ny bookingsjef

Wulf Falk er ny bookingsjef på Hotel Ullensvang.

Wulf Falk er ny bookingsjef ved Hotel Ullensvang. Han har før det vært ansatt som bookingmedarbeider fra 14. juli 2008, og i årene 1994 til 1996 var han ansatt i resepsjonen.

Falk er fra Østerrike, og er en av etter hvert mange som har funnet kjærligheten i Hardanger. Fra 1996 til 2008 hadde han stillinger i Tyskland og Østerrike, og har opparbeidet seg lang og bred erfaring innen reiseliv. Han begynte i stillingen i fjor sommer.

Les mer på hotellets hjemmeside

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS