Isklar1.nett
Isklar1.nett

Nytt norsk isvann: Isklar

Isklar fra Folgefonna, som i fjor høst ble kåret til verdens beste flaskevann, er på plass i norske butikkhyller fra 2. februar.  - Vi liker å beskrive Isklar som ferskpresset is. Vekten av Folgefonna skaper nemlig smelting ved breens grunn, og vannet filtreres naturlig før det sildrer ut fra fjellet og tappes på flaske av oss, sier adm. direktør Peter Krogh i Isklar.

Publisert

I september vant Isklar, som ble lansert i Storbritannia i begynnelsen av 2008, den prestisjetunge hovedprisen for beste flaskevann i den årlige internasjonale konkurransen, Water Innovation Awards.

Dette er flaskevannbransjens egen "Oscar-utdeling", og prisene deles ut av et panel av eksperter, bestående av blant annet innkjøpere, designere og ledere i bransjen. I år var 201 merkevarer fra 40 land påmeldt.

Ble kåret til beste flaskevann

- Å bli kåret til verdens beste flaskevann var en svært gledelig start for en merkevare med internasjonale ambisjoner. Det er likevel en stor dag for oss når vi nå er på plass i norske butikkhyller. Vi er både stolte og glade over å endelig kunne tilby Isklar til nordmenn over mesteparten av landet, sier Krogh.

Lanseringen i Storbritannia har vært en suksess, noe som forsterker Isklars tro på å skape en ledende internasjonal merkevare for flaskevann.

Lavt mineralinnhold

- Tilbakemeldingen fra britiske kunder viser at de setter pris på det svært lave mineralinnholdet, som gjør at vannet smaker veldig godt og ikke har noen ettersmak. Derfor er Isklar perfekt til vin og mat. Vi har dessuten fått oppmerksomhet for vårt nyskapende flaskedesign, og ikke minst at vi kommer fra det uberørte, eksotiske Norge, sier Krogh.

Fra 2. februar vil Isklar finnes i butikkhyllene hos Narvesen, 7-Eleven, Deli de Luca, Zenzi, Ultra og deler av Meny-kjeden. I november 2008 ble vannet prelansert på Deli de Luca i Oslo og Bergen og har raskt tatt store markedsandeler.

Den siste tiden har også Isklar vært på menyen på blant annet Norwegian-flyene.

I Storbritannia

I Storbritannia har Isklar vært til stede hos supermarkedkjedene Morrisons og Waitrose siden første kvartal 2008 og supermarkedkjeden Sainsbury fra 2. kvartal 2008.

28.februar vil Isklar være på plass i det eksklusive stormagasinet Harrods og i løpet av den nærmeste tiden i kjeden Boots. Etter alt å dømme vil Isklar også være på plass i hyllene hos den ledende supermarkedkjeden Tesco fra 1.april.

Isklar er karbonnøytralt, og er det eneste flaskevannmerket i Norge med en slik status. Både Isklars produksjons- og logistikksystem er utviklet med tanke på å minimere miljø- og klimapåvirkningen.

Powered by Labrador CMS