scandic_logo

Ny kommunikasjonsdirektør i Scandic

Margareta Thorgren tiltrer som kommunikasjonsdirektør for Scandic Hotels. Stillingen er nyopprettet og er lokalisert ved hovedkontoret i Stockholm. Thorgren har siden 2006 jobbet som kommunikasjonsdirektør hos matvareprodusenten Scan.

Publisert

Thorgren har lang erfaring innenfor kommunikasjonsfaget gjennom en rekke stillinger i større selskaper, i tillegg til erfaring som konsulent i ulike kommunikasjonsbyråer.

I Scan har hun fungert som selskapets talsperson og har mange ganger håndtert bransjerelaterte spørsmål for matvareprodusentene.

Økt søkelys på PR

– Økt søkelys på PR og kommunikasjon går hånd i hånd med Scandics fremtidige utvikling. Vi er et stort konsern som ekspanderer fremfor alt i Norden, men også i andre deler av Nord-Europa. Da føles det bra å styrke konsernets ledergruppe innenfor dette fagområdet, sier Anders Ehrling, CEO Scandic.

Som kommunikasjonsdirektør har Margareta Thorgren ansvaret for konsernets kommunikasjonsstrategi i tillegg til sentrale og overgripende informasjonsspørsmål, både interne og eksterne. Hun vil også samle de nasjonale pressesjefene i et faglig nordisk team.

Spennende bransje

– Det blir fantastisk gøy å begynne i en ny bransje i et selskap med et så sterkt varemerke, i tillegg til at Scandic har så mange spennende og konkrete planer for framtiden. Jeg ser fram til å bygge og utvikle selskapets kommunikasjon ved hjelp av mine tidligere erfaringer og med mine nye kollegaer i Scandic, sier Margareta Thorgren, den nye kommunikasjonsdirektør i Scandic.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS