Odd Ivar Solvold nett4

Solvold gir seg

Etter 20 år i restaurantbransjen og 13 år med egen restaurant, lar Odd Ivar Solvold nye krefter slippe til i hans suksessbedrift Midtåsen Solvold AS i Sandefjord. 31. oktober trekker han seg som daglig leder for bedriften.

Publisert

Odd Ivar Solvold trekker seg som daglig leder for Midtåsen Solvold AS i Sandefjord i oktober. (Foto: Morten Holt)

- Dette er en nøye gjennomtenkt beslutning, og valget er helt og holdent mitt eget, sier den 40-årige kokken og Bocuse d`Or-medaljøren til Sandefjords Blad.

Han har drevet sin egen restaurant i Vestfold-byen de siste 13 årene, der også Norges ferske Bocuse d`Or-vinner Geir Skeie er ansatt.

Noe annet

" Solvold bedyrer at det ikke ligger noen dramatikk bak valget, men at han rett og slett føler for å gjøre noe annet. - Jeg vet ikke helt hva jeg skal finne på, men jeg skal stokke litt om på kortene og forsøke å se livet fra et annet ståsted, sier han til lokalavisen.

Produsere mat på gårdsbruk?

Odd Ivar Solvold (til venstre) utenfor restauranten i Sandefjord sammen med ansatt og Bocuse d`vinner Geir Skeie. (Foto: Morten Holt)

En ting som er helt sikkert, er at Solvold også i fremtiden kommer til å være engasjert innenfor matfaget. - Jeg vil fortsatt være engasjert i matfaget. Det kan godt bli på den matpolitiske arena, hvor det virkelig er behov for å få mat og måltider inn i samfunnsdebatten. Eller det kan være at jeg etablerer meg med et lite gårdsbruk for produksjon av gode matvarer, sier han.

Helgås tar over

Økonomien i selskapet hans Midtåsen Solvold AS, er ifølge ham selv sunn, og selv om han i fremtiden ikke skal delta i noe strategisk arbeide, skal eierskapet hans fortsett. Gunn Beathe Helgås tar over som daglig leder for Midtåsen Solvold AS 31. oktober.

Powered by Labrador CMS