Bacardi Torched Cherry Nett
Bacardi Torched Cherry Nett

Bacardi Torched Cherry - med en smak av kirsebær og Aloe

Verdens mest etterspurte smakstilsatte rom Bacardi Limón, Bacardi Razz og Bacardi Apple får nå et nytt tilskudd i familien: Bacardi Torched Cherry. Fra 3. juli er den tilgjengelig i Norge. - Nykommeren representerer et helt nytt smaksutrykk som vi vil se mye av fremover, mener Bacardis produktsjef Trine Vang Lund.

Publisert

Bacardi Torched Cherry, nyhet på det norske markedet.

- Det er kombinasjonen kirsebær og planten ”Torched plant Aloe” som er årsaken til den nye populære smaken som inntar mange av verdens mest populære drinker for tiden forsetter Vang Lund.

Bacardi er den første aktøren som tilbyr ”Torched plant Aloe” som smakstilsetning til brennevin.

Mer krevende

- Smaksuttrykket kan kalles mer krevende enn det du finner i en klassisk fruktcocktail. Bacardi Torched Cherry er utviklet av rom, smakstilsatt med kirsebær høstet på Barbados og krydret med smaken fra den saftige sørafrikanske Aloe-planten.

"Den har en frisk, søt smak og en velduftende aroma. Den representerer et utgangspunkt som harmonerer godt med ulike råvarer, og er et spennende følge og smakfull ingrediens til for eksempel både Cola, Cranberry, Russchian og Ginger Ale. Gode kombinasjonermed Bacardi Torched Cherry er nærmest uendelig, så prøv deg frem til du finner din favoritt", heter det i en pressemeldingen.

Torched Cherry & Coke.

Bacardi Torched Cherry inneholder 32 prosent alkohol.

Pris: 297 kroner (Vinmonopolet)

Oppskrifter på drinker med Bacardi Torched Cherry

Torched Cherry & Coke

* 4 cl Bacardi Torched Cherry

* Cola

* 2 limebåter

Fremgangsmåte: Fyll et longdrink glass med isbiter. Hell Bacardi Torched Cherry over isen. Tilsett Cola og skvis en limebåt over. Rør godt rundt med en lang teskje. Pynt med en limebåt.

Burnt Berry

Burnt Berry.

* 4 cl Bacardi Torched Cherry

* Sprite

* Cranberryjuice

* 2 limebåter

Fremgangsmåte: Fyll et longdrink glass med isbiter. Hell Bacardi Torched Cherry over isen, fyll opp glasset med like deler Cranberry juice og Sprite. Skvis en limebåt over i innholdet. Rør godt rundt med en lang teskje. Pynt med en limebåt.

Torched Cherry & Ginger Ale

* 4 cl Bacardi Torched Cherry

* Ginger Ale

Torched Cherry & Ginger Ale.

* 2 limebåter

Fremgangsmåte: Fyll et longdrink glass med isbiter. Hell Bacardi Torched Cherry over isen. Fyll opp glasset med Ginger Ale og skvis en limebåt over. Rør godt rundt med en lang teskje. Pynt med en lime

Powered by Labrador CMS