Dolly-app-1
Dolly-app-1

Dollys Pizzabygger - nå også som iPhone app

- Det er det helt unike bestillingssystemet fra Dolly Dimple’s.

Publisert

Dollys pizzabygger nå også som iPhone app.

Tidligere i år lanserte Dolly Dimple’s ny meny. Underveis med menyarbeidet gjorde menygruppen ved kjedens hovedkontor en svært viktig oppdagelse. Ny meny er ikke nok. Kjedens kunder ønsker valgfrihet, fleksibilitet, opplevelse, delaktighet og gode historier.

En spennende oppgave å ta fatt i, spør du Cathrine Suttie og Thomas Skavhellen ved Dolly Dimple’s hovedkontor. Resultatet ble Dollys Pizzabygger som først ble lansert på kjedens hjemmeside – og nå er bestillingssystemet også her som app for iPhone – det første mobile pizzabestillingssystemet i Norge.

Det skal være gøy å bestille pizza

- Pizza må jo være den gøyeste maten som finnes i verden. Den er både gøy å lage og den er gøy å spise. Vi i Dolly Dimple’s har utrolig mange gode smaker å velge mellom. Men vi har også et stort antall kunder som komponerer sin egen pizza med våre ingredienser, sier teamleder i markedsavdelingen ved Dolly Dimple’s hovedkontor Cathrine Suttie.

– Resultatet ble Dollys Pizzabygger hvor vi bokstavlig talt gir kunden mulighet til å bygge sin egen pizza. Når man først bygger verdens mest lekne måte å bestille pizza på, så er det jo klart at vi måtte ta dette videre til verdens mest lekne mobilplattform, fortsetter hun og forteller at som i Pizzabyggeren på dolly.no har bestillingssystemet et tegneseriepreg som tar kunden bort fra det firkantede og seriøse og flytter dem inn i det morsomme og lekne.

Mange og fleksible muligheter

IT konsulent og sjef for sosiale medier i kjeden, Thomas Skavhellen, er svært opptatt av alle de spennende mulighetene systemet byr på.

- Som ellers i Pizzabyggeren har man også mulighet til å bestille pizza fra menyen, tilbehør og drikke. Man velger om pizzaen skal hentes eller leveres – og når den eventuelt skal hentes eller leveres. Alle funksjoner som kundene våre er vandt til fra Pizzabyggeren på dolly.no er der, og så vidt meg bekjent finnes det ikke noen andre restaurantkjeder som kan by på tilsvarende system, forteller Skavhellen.

– Det har vært en stor jobb å trygge at systemet fungerer som det skal samt å sikre at app’en er intuitiv og funksjonell. Det finnes i tillegg en hjelpeside som drar kunden gjennom systemet dersom assistanse ønskes, denne har testpersonene gitt oss mye ros for. Nå gleder vi oss til reaksjoner fra kundene våre, avslutter Skavhellen.

Løsning utviklet av Creuna

Dollys Pizzabyggeren for iPhone er utviklet og designet av det digitale kommunikasjonsbyrået Creuna. Løsningen gir kundene samme funksjonalitet og mulighet for å bestille Pizza på sin iPhone som Dollys Pizzabygger på Dolly.no iPhone app’en skal også tilby noe unikt, og representerer den første komplette e-handelsløsningen for bestilling av pizza på iPhone i Norge.

Løsningen skal samtidig være effektiv og fokusert på muligheten for brukeren til å sette sammen sin egen favorittpizza, basert på Dolly Dimple’s utvalg av ingredienser.

- Dette har vært et spennende og utfordrende prosjekt for oss alle. Dolly Dimple’s er et selskap som setter tilgjengelighet og fleksibilitet høyt og ønsker å være i forkant i forhold å utnytte nye digitale muligheter, sier Ove Forseth, rådgiver i Creuna.

Med Dollys Pizzabygger på iPhone er selskapet først i Norge med å kunne tilby sine kunder en full bestillingsløsning på iPhone. Vi synes det er gøy å få mulighet til å utvikle en løsning som både er nyskapende og nyttig for Dolly Dimple´s og deres kunder.

Skal være gøy å bestille pizza

Dolly Dimple’s

Dolly Dimple’s er en av Norges største restaurantkjeder, med restauranter fordelt over hele landet. Kjeden ble grunnlagt i 1986 i Sandnes, der den også har hovedkontor. Kjeden administreres av holdingselskapet PAM AS, som har ansvar for produktutvikling, markedsføring, regnskapsføring og drift. Dolly Dimple’s kjeden eies av Norges Gruppen Servicehandel AS, kjedens grunder Andreas Hatjoullis og Arne Larsen Økland. Adm. Direktør er Arna Smistad.

Navnet Dolly Dimple’s stammer fra den amerikanske sirkusartisten Celesta Geyer, som på 1930- og 40-tallet opptrådte under navnet "Dolly Dimple – the world’s most beautiful fat girl".

Creuna

Creuna er et fullservice digitalt byrå, som bygger merkevarer og hjelper selskaper å kommunisere i en ny digital virkelighet. Creuna er Skandinavias ledende selskap innen tradisjonelle og digitale kommunikasjonstjenester og løsninger. Selskapet har 280 høyt kvalifiserte medarbeidere i Sverige, Danmark og Norge, hvorav 85 holder til på Skøyen i Oslo.

Fastfood.no

"
Powered by Labrador CMS