LisbethStørvoldNidelven

Nidelven-kokk vant NM i rekesmørbrød

Lisbeth Størvold, som til daglig er kjøkkensjef på Rica Nidelven Hotel i Trondheim, vant NM i rekesmørbrød, som torsdag ble arrangert under SMAK-messen på Lillestrøm. Lisbeth Størvold vant med bidraget ”Lizzys rekedrøm”. Se vinnersmørbrødet her.

Publisert

Kjøkkensjef på Rica Nidelven Hotel i Trondheim, Lisbeth Størvold, vant NM i rekesmørbrød 2011, som i dag ble arrangert på Smak 2011. (Foto: Jan Nilsen, Impuls)

- Alle kaller meg det på jobben, forteller trondheimskokken, som medgir at det mest krevende var å få til eggeplommene i retten. Nå gleder hun seg til premien, deltakelse i VM i skreifiske i Lofoten i mars.

Juryen

Fagjuryen bestod av Gunnar Hvarnes, kokk på Gastronomisk Institutt og bronsevinner i årets Bocuse d`Or, Jon Nordbø salgssjef i Polar Seafood, Kristine Hartviksen, president i Norges Kokkemesteres Landsforening og Tomas E. Karlsen, kjøkkensjef og opplæringsansvarlig i Mills Proff Partner.

Smak og kreativitet

Smak, kreativitet og relevant bruk av råvarer og ikke minst presentasjon, var viktige kriterier som lå til grunn i konkurransen.

Hver av de fem deltakerne laget seks like rekesmørbrød, fire til juryen og to beregnet for fotoopptak . Speaker Harald Osa gjorde sitt til for å skape spenning og stemning under konkurransen.

Tomas E. Karlsen (fra venstre), Gunnar Hvarnes og Kristine Hartviksen satt i juryen. Her intervjues Hvarnes av sin coach i Bocuse d`Or i Lyon, Harald Osa. (Foto: Jan Nilsen, Impuls)

Mills majones fyller 60 år i år og NM i rekesmørbrød ble arrangert som et ledd i denne markeringen.

De andre finalistene var Atle Lura, Lars Stefan Sandernas, Svein Jæger Hansen og Thomas Hoven.

Lizzys Rekedrøm

Under bilde av vinnerretten.

Dette er "Lizzys Rekedrøm", rekesmørbrødet som Lisbeth Størvold vant med i NM i rekesmørbrød. (Foto: Jan Nilsen, Impuls)

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS