Bok Solvolds Smak
Bok Solvolds Smak

Solvold med revidert Smak

Tidligere har mannen bak Smak, Odd Ivar Solvold, gitt ut tre kokebøker. Denne boken som nå blir gitt ut er en revidert utgave, hvor han fortsetter samarbeidet med fotograf Terje Svendsen.

Publisert

Ny revidert utgave fra Odd Ivar Solvold. (Foto: Mattis Holt)

Solvold, også kalt Kokkenes kokk er høyt profilert, og regnes som en av de tre beste kokkene i Norge. Nylig åpnet han også restauranten Smak i de samme lokalene som Solvolds holdt til tidligere i Sandefjord.

Erfaren kokk

Han har blitt norgesmester i kokkekunst tre ganger, og tatt sølvmedaljen en gang. Han har vært manager for Norges kokkelandslag, og vunnet bronsemedalje i Bocuse d`Or, før han coachet Charles Tessem og Geir Skeie til gull i 2003 og 2009.

Den originale Solvolds Smak ble utgitt i 2005 av eget forlag, og utgaven som kom tidligere i år er en forbedret utgave – nå utgitt av Cappelen Damm.

Inspirere hobbykokker

Odd Ivar Solvold har erfaring som både deltaker og lagleder i Bocuse d`Or. Alle gangene har det endt med medalje. (Foto: Morten Holt)

I tillegg til boken er det denne gangen lagt med en DVD, hvor Odd Ivar Solvold viser hvordan man lager maten – og du kan også bli med den tredoble norgesmesteren på handletur.

Kokeboken er hovedsakelig ment for å inspirere matglade hobbykokker til å bruke enda mer tid på kjøkkenet. Sandefjord-kokken har også valgt å fokusere på råvarene, og hvordan finne de perfekte ingrediensene. Det engelske ordtaket «less is more», eller «det enkle er ofte det beste», blir hyppig brukt av Solvold for å få frem at det ikke er så vanskelig å lage god mat.

Antall sider: 199

Forlag:Cappelen Damm

Pris: 349 kroner

Webside: www.smak.no

Les mer om denne boka og flere andre i Horeca nummer 8 2010.

Vil du bli abonnent på Horeca? Klikk her

Vil du abonnere på gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"
Powered by Labrador CMS