TorkyOleMartinAlfsen

Alfsen: Torky et nyttig kjøkkenredskap

Lei av å plukke vekk rester av papir når du har tørket av matvarer som kjøtt og fisk? Stadig flere hobbykokker har fått øynene opp for kjøkkenpapir som er egnet til mer enn å tørke av kjøkkenbenken. Nå kommer proffkokkenes favorittpapir i smarte vesker med avrivningskant som gjør det enda enklere å bruke.

Publisert

Ole Martin Alfsen demonstrerer den nye Torky-vesken.

– Torky er ikke bare et papir, det er et kjøkkenredskap, sier tv-kokken Ole Martin Alfsen. Nå skal han lære nordmenn flest å bruke kjøkkenpapir som redskap under matlaging. Noe han blant annet viser frem i TV Norges populære matprogram ”4-stjerners middag”, som har sesongstart 7. februar.

Egnet på kjøkkenet

Torky-papiret loer ikke og kan derfor brukes til å tørke av kjøtt og fisk, eller for den som ikke har en salattørker, man kan klappe papiret lett over salaten etter skylling.

Den nye Torky-vesken i rød New England-stil.

Torky med veske fås kjøpt i to designvarianter. Det ene designet er et stjernemønster i New England-stil som kommer i fargene rødt, blått eller grått. Den andre varianten er et svart snirkelmønster på hvit bakgrunn. Prisen på vesken inkludert én rull med Torky er cirka 70 kroner. Og for ordens skyld: Du får Torky uten veske også.

Torky og den tilhørende vesken produseres av SCA Hygiene Products AS, og fås på ICA Maxi og ICA Supermarked og i alle av NorgesGruppens butikker.

På www.torky.no kan du vinne en middag for 10 personer på Kulinarisk Akademiu i Oslo. Kokken Ole Martin Alfsen, kjent fra ”4-stjerners middag”, lager maten.

Tre Torky-tips fra Alfsen

* Bruk kjøkkenpapir til å tørke av mat med, for eksempel fett, fuktighet og rester fra forpakningen.

* Damper du for eksempel fisk, kan du legge fisken direkte på papiret for å suge opp det overflødige vannet. Dermed unngår du å få vann på serveringsfatet eller tallerkenen.

* Torky fungerer perfekt som sil. Papiret har omtrent seks ganger raskere gjennomtrekk ved bruk av kaffefilter som mange bruker, anslår Alfsen.

Pressemelding

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS