Fjordlandlogo

100 millioner Fjordland-middager

I løpet av februar/mars vil Fjordland-middag nummer 100 millioner settes til livs. Begivenheten feires med over 300 gavekort til heldige Fjordlandspisere.

Publisert

Dekker vi et langbord rundt ekvator og serverer 100 millioner mennesker samtidig rekker det så langt som 1,5 gang rundt jordkloden.

- Dette er stort og skal feires. Vi har lyst å gjøre litt stas på de som spiser maten vår og har gjemt over 300 gavekort i Fjordlandpakningene, smiler Kathrine Hoel, ansvarlig for middager i Fjordland.

Siden 1997

Da Fjordland introduserte fersk ferdigmat til det norske folk i 1997 var det få som trodde ferdigmaten ville vokse seg så stor. Siden den gang er både dystre spådommer og fordommer gjort til skamme.

Med et sterkt kokketeam i ryggen og ernæringsfysiolog som fokuserer på nøkkelhull, er holdningene til ferdigmaten endret, heter det i en pressemelding.

11 millioner middager årlig

Nå nytes det rundt 11 millioner Fjordlandmiddager årlig. Det er blitt et begrep å ta en Fjordland, og middagene spises av både stjernekokker, kjendiser og helt vanlige mennesker.

- Og nå kan over 300 av disse bli opptil 25 000 kr rikere, sier Hoel, som gleder seg til å gyve løs på de neste 100 millioner middagene.

Powered by Labrador CMS