BonduelleChampignonTykke
BonduelleChampignonTykke

Champignon på glass

Franske Bonduelle gjør det nå enklere å tilbrede lekker mat på en rask måte med lanseringen av Gourmet Champignon på glass.

Publisert

Bonduelle Gourmet Champignon i tykke skiver.

De fleste barnefamilier kan vel nikke gjenkjennende til, at tiden mellom kl 16 og 18 krever en ekstra innsats for å få endene til å møtes.

Ikke minst fordi mange føler på dette med at maten skal være hjemmelaget. Nettopp fordi vår travle kalender sjelden henger i hop med intensjonene våre, slår ernæringsekspert Lise von Krogh et slag for at vi senker litt på de høye kravene til oss selv.

Vi anbefales å spise mer grønnsaker, men de fleste av oss synes dette kan være vanskelig å få til i en hektisk hverdag. Selv om intensjonene om å bruke ferske grønnsaker som du skreller og kutter opp selv er til stede, så er det ikke alltid intensjonene blir gjennomført i praksis, sier ernæringsfysiolog Lise von Krogh, i bramat.no.

- Da kan det være fint å bruke grønnsaker og råvarer som er klartgjort for deg. Slike bekvemme produkter kan du selv tilsette middagen, enten det er en asiatisk wokrett eller en klassisk kjøttmiddag med soppsaus.

Grønnsaker, også sopp, er kalorifattige råvarer som er med på å gi deg et variert og balansert kosthold, understreker ernæringsfysiologen. Når helgen kommer kan du gjøre den gode intensjonen om til praksis og lage mat fra bunnen av av ferske råvarer. I hverdagen kan enkle og raske løsninger være det som skal til for at du også disse dagene får i deg og dine barn grønnsaker til middagen.

Gourmet Champignon - Mini

De små, hele champignon er nøye utvalgt ved håndplukking, noe som sikrer kvalitet og en god størrelse som passer i munnen. Minisoppene fås i et glass á 185 g – med lokk som sikrer at det kan lukkes igjen.

Pris: Fra 16 kroner

Gourmet Champignon – tykke skiver

Bonduelle Gourmet Champignon i skiver er ekstra tykke, noe som gir ekstra fylde, bedre fasthet og en smak som er mere intens. Gourmet Champignon fås i et høyt glass á 280 g – med lokk som sikrer at det kan lukkes igjen.

Pris: Fra 20 kroner

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS