Knorr Fond du Chef Beef nett

Knorr Fond du Chef

God fond er en av hemmelighetene bak et velsmakende måltid. Knorr lanserer nå en ny smaksrevolusjon, Knorr Fond du Chef, som oppløses lett i kokende vann eller kan tilsettes direkte i pannen. Knorr Fond du Chef kommer i porsjonspakninger som gir fersk fond til alle anledninger, og er lansert i tre varianter, kjøtt, grønnsaker og kylling.

Publisert

Nå kan du nyte fond av utvalgte ingredienser som gir gode smaksopplevelser til hverdag og fest. Fond er kraftig redusert avkok fra grønnsaker, kjøtt eller fisk, krydder og eventuelt vin. Knorr har laget en fond som er enkel å bruke, smaksrik og fyldig akkurat slik du ville laget den selv.

Porsjonsbeger

Knorr Fond du Chef tilbys i små lette enkeltporsjoner av fin, flytende fond til kalde og varme måltider. En pakke inneholder åtte beger, slik at du har fersk fond klar til bruk.

Tilsett den direkte i matretten eller bland innholdet i begeret med fem desiliter kokende vann. Innholdet i begeret smelter i varm mat (80 grader) og de naturlig aromaer fremheves.

Buljong er ikke fond

Fond er den konsentrerte kraften man får når utvalgte råvarer kokes sammen over lang tid slik at alle smaksstoffene frigjøres. Knorr Fond du Chef er et produkt som ikke inneholder kunstige smaksforsterkere, konserveringsmidler eller fargestoffer.

Tre varianter

Fond du Chef er lansert i tre varianter, kjøtt, grønnsaker og kylling.

Kjøttvarianten passer selvfølgelig til biff og kjøttretter. Prøv den også i saus, suppe, gratenger og i ovnsstekte grønnsaker.

Kyllingvarianten passer naturlig nok til alle type retter av fugl, men passer også til pasta, ris og marinader

Grønnsaksvarianten kan brukes til nesten alt, til ovnsstekte grønnsaker, poteter, ris, i brød eller til fisk.

Alle variantene kan brukes til marinering

Powered by Labrador CMS