Piadina miljø nett

Mission lanserer Nanbrød, Piadina og fersk Tortilla

Med produksjon av ufattelige 80 millioner tortillas hver eneste dag, er Mission Foods verdens største produsent innenfor varegruppen. I fjor lanserte Mission Tortillachips i det norske markedet. Nå utvides sortimentet ytterligere

Publisert

Nanbrød

Mission Nanbrød fra Haugen-Gruppen. (Foto: Haugen-Gruppen)

Den indiske brødvarianten Nanbrød brukes med økende popularitet i hele den vestlige verden. Nanbrød er obligatorisk tilbehør til all indisk mat, men dette produktet har også en rekke andre spennende bruksområder.

Passer som brødtilbehør til en rekke retter, som pizzabunn, som sandwichbrød, eller som alternativ til det tradisjonelle hamburgerbrødet

Mission Nanbrød leveres som frossenvare, og kommer i to størrelser: 130 gram og 65 gram pr. nanbrød.

Nanbrød store, 24x130 gram

Nanbrød små, 100x65 gram

Tortilla - fersk

Tortilla. (Foto: Haugen-Gruppen)

Mission Tortillas har i en årrekke kun vært tilgjengelig som frossenvare i det norske markedet. Haugen-Gruppen lanserer nå Mission Fersk Tortilla. Dette er tortilla som lagres i romtemperatur før åpning, og som etter åpning av pakken kan lagres kjølig. Tortilla som ikke trenger oppbevaring på frys har vært etterlyst i det norske storkjøkkenmarkedet lenge.

Nå lanseres tortillaer som kan oppbevares i romtemperatur, med den samme velkjente Missionkvaliteten. Produktene er tilgjengeliggjort også for salg gjennom storcash-utsalg og lignende utsalg.

Mission fersk tortilla leveres i tre størrelser: 30 cm, 25 cm og 20 cm.

Mission, fersk 20 cm, 8x18stk

Mission, fersk 25 cm, 8x18stk

Mission, fersk 30 cm, 8x18 stk.

Piadina

Piadina. (Foto: Haugen-Gruppen)

Den italienske mattradisjonen har stått sentralt i vår egen matkultur i mange år. Det siste tilskuddet av produkter med røtter i italiensk matkultur, er Piadina.

Denne retten serveres på annethvert gatehjørne i italienske byer. Ved første øyekast ser en piadina ut som en tradisjonell tortilla. Imidlertid er en piadina tykkere, og gis dermed litt andre bruksmuligheter

På samme måte som en crepé, eller en pannekake, fylles en piadina med valgfritt fyll. Ost, skinke, bacon, pesto, tomat, sopp; mulighetene er mange. Prøv også en søt dessertvariant med sjokolade eller syltetøy.

Piadinaen fylles på den ene halvdelen, halvmånebrettes, og stekes på grill, varmeplate eller i stekepanne. Mission Piadina leveres frossen, og er 20 cm i diameter.

Piadina, 20 cm, 8x10 stk.

Webside: www.haugen-gruppen.no

Powered by Labrador CMS