GourmetPikeneHarney sons

Nettbutikk for gourmetelskere

Nordmenn blir mer og mer opptatt av matopplevelser og etterspørselen etter matvarer med ”det lille ekstra” er økende. To gründere fra Tønsberg har derfor lansert nettsiden GourmetPikene.no for å tilby unike gourmetvarer til sofistikerte norske ganer.

Publisert

– Vi ser en klar trend i Norge som viser at nordmenn blir mer bevisste på mat, og i større grad interesserer seg for det kulinariske. TV-programmer som Hellstrøm rydder opp, 4-stjerners middag og Master Chef er nok en medvirkende årsaker til økt matfokus i et land som tradisjonelt har vært lite opptatt av gourmetmat, sier markedssjef for Gourmetpikene.no, Henrik Ogann, og tilføyer:

- Vi mener derfor at det er et behov for en aktør som gjør ekte gourmetmat tilgjengelig for det norske folk.

Begrenset utvalg

Med fire store dagligvarekjeder som dominerer det norske markedet, mener Ogann at utvalget av spennende produkter er begrenset.

– Veldig få av disse tilbyr varer fra aller øverste hylle. Vi vil derfor lansere en nettbutikk som er spesialisert på både lokale og internasjonale kvalitetsprodukter som setter en ekstra spiss på matopplevelsene. Hos oss skal du finne alt fra Marilyn Monroe’s favoritt lemonade til verdens mest kjente sjokolade, Valrhona, sier Ogann.

Interesse for mat

Det er interessen for mat og unike smaker som har gjort at Ogann har valgt å lansere GourmetPikene.no sammen Marit Hogsnes.

Mandler fra GourmetPikene.

– Etter en rekke matreiser i Europa fant vi ut at vi ville skape en nettbutikk med alle våre favorittprodukter. Vi vil gjøre alle de fantastiske produktene som finnes der ute tilgjengelig for norske forbrukere, samtidig som vi hele tiden er på utkikk etter nye produkter som inkluderes i vårt sortiment. Felles for alle produktene er at de i større grad skal ha en egen identitet og gi kunden en smaksopplevelse utenom det vanlige, sier Ogann.

GourmetPikene.no er en del av Pikene på Solvang og drives av gründerne Marit Hogsnes og Henrik Ogann. Bedriften holder til på Solvang i Tønsberg.

Les mer på GourmetPikene.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS