Ringneslogo Carlsberg

Nominerte til Årets mat og drikkeprodusent

Ringnes AS, Tind Spekevarer AS og Nidar AS er alle nominert til prisen Årets mat- og drikkeprodusent. – Vi ønsker å synliggjøre eksempler på gode bedrifter som leverer gode produkter og er attraktive arbeidsplasser for de ansatte, forteller Knut Maroni, leder av juryen og adm. direktør i NHO Mat og Drikke.

Publisert

Prisen skal deles ut av landbruks- og matminister Lars Peder Brekk på temadagen til NHO Mat og Drikke på Grand Hotel i Oslo tirsdag 20. mars.

Prisen gis til en kandidat som siste kalenderår har utmerket seg innenfor innen områdene bedriftskultur, innovasjon og produktutvikling, markedsføring, kompetanseutvikling og miljø.

Juryomtale Ringnes

Ringnes er en av tre nominerte til Årets mat og drikkeprodusent.

I omtalen av de tre bedriftene skriver juryen:

”Ringnes AS har gjennom mange år arbeidet systematisk og godt med utfordringer innenfor de kriteriene som vektlegges ved tildelingen av prisen Årets mat- og drikkeprodusent.

Bedriften har lagt stor vekt på og lykkes i arbeidet for å skape et godt samarbeidsklima internt for å videreutvikle virksomhetens konkurransekraft og evne til omstilling i et krevende marked.

Evnen og viljen fra ledelsen hos Ringnes til å engasjere de øvrige medarbeiderne i bedriften til å jobbe mot felles mål er forbilledlig. Bedriften har i 2011 hatt flere innovasjoner og den arbeider systematisk med miljøforbedringer”.

Juryomtale Nidar

”Nidar AS har lange tradisjoner for et meget godt arbeidsmiljø og har et sterkt fokus på HMS og skadeforebyggende arbeid, som har resultert i meget gode resultater.

All produksjonsutvikling, produksjon og markedsføring av egne merker gjøres av bedriften selv og bedriften har lykkes i å opprettholde en sterk markedsposisjon. Bedriften kom med mange nye innovasjoner i 2011 og har god lønnsomhet.

Bedriften har over flere år satset systematisk på kompetanseutvikling av de ansatte

Energiøkonomisering og andre miljøtiltak har vært et satsingsområde og Nidar har i denne sammenheng gjort seg meget positivt bemerket for sitt engasjement.

Bedriften har i mange år vært en pådriver nasjonalt og internasjonalt i arbeidet for at de sosiale forholdene for de som arbeider med dyrking av kakao blir forbedret”.

Juryomtale Tind Spekevarer

”Tind Spekevarer AS har siden starten i 2005 lagt stor vekt på å bygge en bedriftskultur hvor skaperglede, kunnskap og dugnadsånd står sentralt.

Bedriften har lykkes i å produsere kvalitetsprodukter og fremstår som "heil ved" ved å være troverdig, levere kvalitet, være solid, ha integritet og være selvstendig. Bedriftens produkter skiller seg ut blant annen norsk spekemat og har et særpreget design.

Opprinnelsesmerking er gjennomført og når varene blir pakket, sender bedriften med en brosjyre av gården som har levert råstoffet. Det inngir tillit”.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS