Pannekake wraps Priorlogo

Prior med pannekakevri

Priors pannekaker er produsert i Norge av norske egg og inneholder hele 26 prosent egg. De er ferdig stekt og raskt klare til servering. Prior har nå en flunkende ny stekelinje for pannekaker, noe som gjør at de kan steke pannekakene på begge sider.

Publisert

Pannekake-wraps.

Prior har også justert resepten, slik at smaken er enda bedre, skrives det i en pressemelding.

Mange muligheter

Gratinert taco-pannekake.

Pannekaker kan kombineres med det meste. Server pannekaker til frokost, lunsj, middag og dessert.

Bruk salt eller søtt fyll. Til frokost er det kanskje mest vanlig at de brukes som ”dessert”, men enkelte utenlandske gjester bruker pannekaker som vi bruker brød.

Prior Pannekaker er frosne og er klare for servering etter kort tids tining eller oppvarming i ovn.

Sett på frokostbuffeten den mengde som du forventer vil gå den

Pannekake med bær og vaniljekrem.

morgenen. Blir det tomt er det raskt å supplere med nye. Enklere og mer tidsbesparende kan det ikke bli, skriver Prior i produktmeldingen.

Pannekaker i nye varianter

Pannekaker går til alt – og til alle. Prøv for eksempel pannekaker med tacofyll, som wraps, med røkelaks og skagenrøre eller sammen med flesk og ertesuppe.

Til dessert er mulighetene også mange. Prøv pannekake med lune bær og

Pannekake med stekt eple, brie og pistasjenøtter.

vaniljekrem eller med stekt eple, brie og pistasjenøtter.

Tilberedningstips:

Varmes i convectionovn ved 150 °C i cirka åtte minutter fra fryst tilstand I varmluftsovn ved 180 °C i cirka åtte minutter fra fryst tilstand.

Mikroovn i 2-3 minutter på full effekt.

(Tiden må økes ved større mengder)

Pressemelding

Powered by Labrador CMS