Touch of Taste Viltfond
Touch of Taste Viltfond

Touch of Taste

Kategorien flytende buljong (fond) øker kraftig i forhold til AC Nielsens markedsrapport 2010. Kategorien øker med 16,6 prosent i volum og 46,4 prosent i verdi. Touch of Taste, i regi Haugen-Gruppen, som også har hatt 40 prosent salgsøkning i 2010. Nå lanseres Touch of Taste i to nye varianter i Norge.

Publisert

Touch of Taste, Hummerfond.

”Med Touch of Taste blir varme og kalde sauser og supper fyldigere, og gryteretter mer smaksrike. Ris kan smakssettes, kjøtt kan marineres og kjøttdeig kan få ekstra karakter. Lag maten akkurat som vanlig, hell i noen dråper fond og smak til, eller ta 1,5 spiseskjeer fond i stedet for en buljongterning”, heter det i en pressemelding fra Haugen-Gruppen.

Det heter videre:

”Touch of Taste mener at gode og naturlige råvarer er det absolutt beste krydder, og jobber kontinuerlig for renere innholdsfortegnelser. Utgangspunktet for deres arbeid er enkelt: De mener helt enkelt at viltfond skal smake vilt, kantarellfond, kantarell og fiskefond kun fisk. De oppdaterer og forbedrer kontinuerlig sine produkter, og lytter til både kunder og omverdenen. Denne utviklingen har ført til noen viktige endringer i deres sortiment”

• Produktene inneholder ikke tilsatt smaksforsterkere.

• Andelen av de viktigste råvarene er økt.

• Enda renere og enklere innholdsfortegnelse.

Nå lanseres Touch of Taste i to nye varianter i Norge

A Touch of Havets Goder

Touch of Taste Hummerfond får sin karakteristiske smak fra norsk hummer. Fonden hever smaken på fisk og skalldyr og brukes også med fordel i fiskegrateng eller når du koker fisk eller skalldyr. Den passer også i kalde sauser og dressinger. Bare drypp i og smak til.

Touch of Taste, Viltfond.

Gode tips: - Crème fraiche smaksatt med hummerfond er perfekt til skalldyrssuppe. Smaksrike fiskefileter får du ved å pensle disse med hummerfond og steke i ovnen.

A Touch of Villmarken

Touch of Taste Viltfond med kantareller får sin smak fra villrein, einebær, solbær og kantareller. Fonden hever smaken på alle kjøttretter og gir sausen eller gryteretten en saftig og spennende viltkarakter. Bare drypp i og smak til.

Gode tips: - Tilsett Viltfond med kantareller i stuinger for en spennende høstsmak. Viltfond med kantareller i saus og sjysaus er godt til vilt. Viltfond er perfekt som grunnlag for ulike skogsoppsupper.

Touch of Taste-produkter selges og markedsføres i Norge av Haugen-Gruppen AS.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS