GRAM COMPACT 310

Nytt medlem i Compact-familien

På GastroNord-messen i Stockholm i neste uke introduserer Gram Commercial et helt nytt medlem til sin miljøvennlige produktserie Compact. Compact 310 er produsert i en størrelse som vanligvis har vært kjent fra husholdningskjøleskap.

Publisert

Gram Compact 310.

GastroNord-messen i Stockholm 24.-27. april blir stedet for den første fremvisningen av Gram Commercials nye Compact 310-modell for bransjen i Skandinavia. Med sine 130 centimeter fyller Compact 310 ut et hull i rekken av Compact-modeller som spesielt institusjoner, skolekantiner og catering har merket.

For å dekke behovet for en modell i størrelsen mellom Compact 210 og 410 har de mindre kjøkkenene nemlig vært nødt til å benytte vanlige kjøle- og fryseskap utviklet til privat bruk, heter det i en pressemelding fra Gram Commercial.

Profesjonelt skap i husholdningsstørrelse

Med den nye 310-modellen imøtekommer Gram Commercial nå småkjøkkenenes behov for kjøle- og fryseskap som har mer plass enn modeller for plassering under benk, men samtidig har en lav høyde, slik at for eksempel barnehagenes smårollinger selv kan nå matpakkene sine.

Compact 310 er i motsetning til husholdningskjøleskapene optimert og dimensjonert til småkjøkkenes bruk og kan blant annet holde den rette temperaturen til tross for at døren åpnes mange ganger.

En familie med klimavennlighet

Compact 310 er født inn i en familie med klimavennlighet. Sist har storebror 410 vunnet to "Refrigeration Product of the Year 2011" -priser, og hele Compact-serien av skap bruker det naturlige og miljøvennlige hydrokarbonet isobutan som kjølemiddel. Samtidig gir Gram Commercials banebrytende kjølesystemer klassens laveste energiforbruk.

Skandinavisk lansering

GastroNord 2012 blir den skandinaviske storkjøkkenbransjens første sjanse for å oppleve den lille nykommeren – og allerede fra mai måned er Compact 310 klar til å forlate fabrikken.

Gram Compact

* Compact-serien består i tillegg til 310-modellen også av modellene 210, 410, 610, 1210 og 1710.

* Hele Compact-serien selges med tre års garanti.

* På GastroNord 2012 vil Gram Commercial presentere Compact 310 for første gang i Skandinavia.

* Gram Commercial produserer kjøle- og fryseløsninger til profesjonelle kjøkkener i for eksempel restauranter, hoteller, catering, bakerier, kantiner, pleiehjem og sykehjem.

* Gram Commercial A/S tilhører japanske Hoshizaki Group.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS