Pål Helgestad
Pål Helgestad

Ny daglig leder ved Hamar Vandrerhjem, Vikingskipet

På 40-årsdagen sin, 5. januar startet Pål Helgestad opp som ny daglig leder på Hamar Vandrerhjem, Vikingskipet. Han har reiselivsutdanning fra Høgskolen på Lillehammer, der han ble uteksaminert i OL-året 1994, samt ledererfaring og utdanning fra Forsvaret.

Publisert

- Min første jobb i reiselivet var i perioden da jeg studerte på Lillehammer, sier Helgestad.

- Geir Evensen, som er daglig leder på Lillehammer Vandrerhjem, og jeg startet å selge vafler i Lysgårdsbakkene til alle turistene som besøkte Lillehammer i forkant av OL. Etter hvert tok vi over souvenirkiosken på toppen av hopptårnet og stiftet Birkebeiner'n Souvenir & kiosk AS. Det var en lærerik tid, og vi fikk prøve i praksis det vi lærte i teorien på skolen! sier Helgestad.

Sundvolden Hotel

Etter studier og OL på Lillehammer har Helgestad på jobbet på Sundvolden Hotel, de siste årene har han vært bilselger, og kommer nå fra Bertel & Steen i Hamar.

- Jeg ønsket meg tilbake til reiselivet, og fikk tilbud om å overta som daglig leder på Hamar Vandrerhjem, Vikingskipet. Bedriften er spennende og har et stort potensial. Med beliggenheten i forhold til Vikingskipet, samt standarden på vandrerhjemmet ser vi at flere velger oss som alternativ til hotellovernatting. Det skal bli spennende å utvikle bedriften og konseptet i samarbeid med vandrerhjemmene i de andre Mjøsbyene. Å være en del av en nasjonal og internasjonale kjede gir oss muligheter til å nå gjester i ulike markeder.

Et godt vertskap

Helgestad vil videreføre forretningsideen til gründer Ole Røhnebæk:

- Vi gir deg en god start på dagen. Våre gjester skal sove i gode senger, spise en god frokost og oppleve et godt vertskap. Alt til en rimelig penge, sier Helgestad.

Powered by Labrador CMS