Siemens oppvaskmaskin1
Siemens oppvaskmaskin1

14 kuverter på 70 minutter med bare ti liter vann

Siemens introduserer denne høsten oppvaskmaskinen speedMatic. Med ny teknologi blir vaskemaskinene raskere og mer effektive, samtidig som de gir store miljøfordeler. Vannmengden reduseres fra 12 til kun 10 liter per vask.

Publisert

Siemens speedMatic oppvaskmaskiner har Siemens sedvanlige utseende, men har en helt ny innside. Med nye tekniske løsninger som 3-D filter og ny vannpumpe, reduseres tiden på normalprogrammet til kun 140 minutter.

Med valgfrie varioSpeed kan tiden reduseres med opptil 50 prosent med et enkelt klikk.

Høyere spyletrykk nederst

Oppvaskmaskinen er fleksibel og i de nye toppkurvene kan bestikk og mindre gjenstander vaskes. Dette gjør at maskinen kan fylles med 14 kuverter.

Under- og overkurvene er også designet for å gi mest mulig fleksibilitet. Maskinen har i tillegg noe som kalles intensivZon, som innebærer at den nedre kurven kan få 20 prosent høyere spyletrykk enn den øvre kurven.

Glass og skitne kasseroller kan dermed vaskes samtidig, og bli rene, akkurat slik du ønsker det.

Sparer vann

For ti år siden brukte en oppvaskmaskin cirka 30 til 40 liter vann per vask. Sammenlignet med dette sparer Siemens speedMatic-maskiner tusenvis av liter med vann årlig.

Den lave tilførselen av vann gir lavere energibruk i og med at mindre vann skal varmes opp. Maskinen er AAA-klassifisert for best energiutnyttelse, den gir optimal rengjøringseffektivitet og har en enestående tørkeeffektivitet. Maskinen er også, som eneste oppvaskmaskin på markedet, utviklet for å kunne løse opp oppvaskmiddel i tablettform gjennom doseringsassistenten.

Siemens speedMatic-serien er enda mer stillegående enn forgjengerne, helt enkelt fordi pumpen er mer effektiv og fordi vannet ikke slår mot luken som tidligere. For modellen SN46T590SK er lydnivået så lavt som 40 desibel, noe som tilsvarer lyden av hvisking.

Nye elementer

Her er alle de nye elementene oppsummert:

* Nytt frontpanel som matcher andre innbyggingsprodukter fra Siemens

* Oppvaskmiddel løses opp på en helt ny måte når maskinen er i bruk (doseringsassistenten)

* Redusert støynivå

* Økt fleksibilitet

* Redusert vann- og energiforbruk

Webside: www.siemens.no

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS