Vinkjøler

Elektrisk vinkjøler

Det svenske importforetaket Merlion Trading introduserer en helt ny type elektrisk vinkjøler på det skandinaviske markedet.

Publisert

Foruten å kjøle eller varme din vin eller annen drikk, holder også Merlions vinkjøler drikken din ned en jevn temperatur.

Uansett om du drikker vin, champagne, akevitt eller konjakk, så garanterer vinkjøleren at drikken din holder anbefalt temperatur og dermed kommer til sin fulle rett.

Enkel i bruk

Merlions elektriske vinkjøler har vekket positive reaksjoner på det svenske markedet. Den er både nett, smidig og lett å bruke, og passer utmerket på verandaen eller balkongen.

En lekker design gjør at den også passer inn ved det festdekkede middagsbordet. Det eneste du behøver å gjøre er å sette i støpselet og velge temperatur.

Inne i vinkjøleren er det sensorer som først avkjenner temperaturen på aluminiumsbeholderen og deretter sammenlikner den temperaturen med den du har valgt for din drikk for å avgjøre om beholderen må kjøles ned eller varmes opp.

Flerbruk

Det EU-godkjente produktet har 10 ulike temperaturinnstillinger, fra 3 opp til 50 °C, hvilket gjør at vinkjøleren passer til flere ulike typer drikke, alt fra den kalde akevitten til den varme gløggen.

Powered by Labrador CMS