Marques Skrukork

Marqués de Cáceres med skrukork

Marqués de Cáceres Rosado er Norges mest solgte spanske rosévin, mens Marqués de Cáceres Blanco er den mest solgte hvite Rioja-vinen i Norge. Nå lanseres 2007-årgangene med skrukork.

Publisert

Rosado er en fyldig vin, produsert med 80 prosent Tempranillo og 20 prosent Garnacha, og med frisk rosa farge med klar og ren aroma av bringebær og solbær. Den er egnet som aperitiff, til kraftig fisk og fjærkre eller til koldtbord. Den har en alkoholprosent på 13,5, og anbefalt serveringstemperatur er 8-10 grader.

Hvitvinen

Blanco har en lys gyllen farge med grønn kant, og duft av sitrus og grønne epler. Den kan betegnes som en fruktig vin med balansert syre. Den er produsert med 100 prosent Viura.Vinen passer til lettere varianter av fisk og skalldyr, eller som aperitiff. Marqués de Cáceres Blanco 2007 har en alkoholprosent på 12, og anbefalt serveringstemperatur er 7-9 grader.

Stenberg & Blom

Vinene importeres til Norge av Stenberg & Blom AS. Du kan lese mer om produktet på produsentens hjemmeside www.marquesdecaceres.com.Pris: 105 kroner (rosévin) og 54 kroner (hvitvin) (Vinmonopolet)

Webside: www.stenblom.no eller www.marquesdecaceres.com.

Powered by Labrador CMS