Jacobs Creek Three Vines Shiraz Cabernet Tempranillo

Vintrender fra Storbritannia når Norge

Etter salgssuksess i Storbritannia lanseres vinserien Jacob's Creek Three Vines fra Australia også i Norge. Jacob's Creek Three Vines har siden lanseringen i Storbritannia i august 2007, solgt 2,2 millioner flasker, og i en pressemelding sier produktsjef Anne Eliasson i Brand Partners at hun er spent på mottakelsen i Norge.   

Publisert

Som navnet Jacob's Creek Three Vines antyder, er vinene en blanding av tre ulike druetyper. Australia har et fantastisk klima for vindyrking, og dyrking av nye druetyper er under konstant utprøving.

Både Tempranillo fra Spania og Viognier fra Frankrike er relativt nye druer i Australia, og begge har mye spennende å tilføre de klassiske Australske drueblandingene.

I Storbritannia har vinserien blitt karakterisert som innovativ og frisk. Skrukork er en selvfølge.

En vin i tiden

Vinserien Three Vines møter konsumentenes ønske om å prøve nye og uvanlige drueblandinger uten å gi slipp på kvaliteten de forbinder med et kjent vinmerke.

Jacob's Creek har tatt skrittet fra tradisjonell til innovativ og har blandet klassiske Australske druekombinasjoner sammen med særegne druer fra

middelhavslandene.

Spennende element

- At den klassiske og velkjente Jacobs Creek-komposisjonen får følge av en tredje druetype tilfører vinene et spennende element som gjør dem til viner i tiden, sier Anne Eliasson, produktsjef for vin i Brand Partners. Tenk det moderne Australia mikset med en dose spansk lidenskap (Tempranillo i rødvinen) og en dose fransk flørt (Viognier i hvitvinen).

Vinene er i salg i Norge fra lørdag 6. september.

Om vinene

Jacob's Creek Three Vines Semillon Sauvignon Blanc Viognier 2007

En tiltalende fruktdreven vinstil som viser harmoni mellom druene Semillon og Sauvignon Blanc, samt kompletteres med fylde og intensitet fra Viognier-druen.

Duft og smak av sitron, pasjonsfrukt, grapefrukt og aprikos. Forfriskende syre som balanserer smaken. Passer til scampi, grillet fisk, stekt kamskjell og salater.

Pris: 120 kroner (Vinmonopolet)

Jacob's Creek Three VinesShirazCabernet Tempranillo2007

Frisk og lett vin som passer godt til dagens moderne kjøkken med inspirasjon fra hele verden. Shiraz og Cabernet Sauvignon er druer som kompletterer hverandre, der Shiraz girsmak av mørke bær og krydder mens Cabernet Sauvignon tilfører struktur og lengde.

Tempranillodruen gir vinen en anelse av sjokolade, blåbær og lakris. God som følge til antipasti, couscous med grønnsaker, kyllingretter og stekt svinekjøtt.Pris: 120 kroner (Vinmonopolet)

Powered by Labrador CMS