VaasanToblerone

10 sommernyheter fra Vaasan

Her er 10 storhusholdningsnyheter fra Vaasan Norge, inkludert Toblerone Wienertriangel.

Publisert

Toblerone wienertriangel

Alle har et forhold til Toblerone, som gjerne er den første, utenlandske sjokoladen man stifter bekjentskap med. Triangelbitene skal representere det kjente fjellet Matterhorn. Mandelbitene med honning den velkjente smaken. I den nye Toblerone winertriangel er det sprø wienerdeig med Toblerone-fyll. Egner seg like godt til kaffen på hotell og restaurant, som i kafé, kantine og institusjon. Stekes fra frossen tilstand i forvarmet ovn ved ca 190°C i ca 17-19 minutter.

Antall i kartong: 90 g x 72 stk

Ciabatta

Ciabatta er et italiensk, lyst porsjonsbrød, som har vært veldig populært i både Norge og resten av Europa siden 90-tallet. Ciabatta betyr tøffel på italiensk og formen på brødet er opphavet til navnet – det er et avlangt porsjonsbrød som man assosierer med en tøffel. Produktet er bakt på surdeig, som gir ciabattaen den karakteristiske, luftige teksturen. Vaasans 100 % natural ciabatta passer til alle typer av påsmurt. Stekes i forvarmet ovn ved ca 200°C i 10-12 minutter fra tint tilstand.

Antall i kartong: 125 g x 50 stk

Croissant

Vaasan lanserer en ny croissant, som inneholder 18 % kvalitetssmør, noe som gir den sin sprø konsistens. Server den naturell, med smør, med nyrørt syltetøy eller ost og skinke. Stekes fra frossen tilstand i forvarmet ovn ved ca.190°C i 17-19 minutter. Stekes mørk gyllen.

Antall i kartong: 80 g x 60 stk

Flaguette Powergrain

En ny og grovere Flaguette-variant; Flaguette Powergrain er bakt med linfrø, sesamfrø, havregryn, hvetekli og solsikkekjerner. Den har et rustikt og grovt utseende. Produktet egner seg like godt til påsmurt som til burgerbrød. Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 200°C i 3-5 minutter fra tint tilstand.

Antall i kartong: 100 g x 48 stk

Blåbærterte

Vaasan Blåbærterte lanseres etter at Vaasan har hatt suksess med sin bringebærterte. Den har sprø tertebunn som er fylt med yoghurtkrem og villblåbær. Andelen blåbær er 32 %. Blåbærterten kan serveres på mange ulike måter, eller bare som den er. Tines over natten på kjøl.

Antall i kartong: 1450 g x 4 stk

Hjerterundstykke

Et hjerteformet porsjonsbrød. Produktet er bakt med havrefiber, som gjør det til et halvgrovt porsjonsbrød som passer like godt som kuvertbrød til suppen som til salaten. Produktet er ferdig stekt og skal kun tines. Produktet kan stekes ved ca 200°C i 1-2 minutter.

Antall i kartong: 45 g x 60 stk

Fire nye brød

Brød ekstra grovt

Dette brødet har hele 97 i grovhetsprosent, dekor med linfrø og sesamfrø og er bakt på surdeig av rug. Produktet er ferdig stekt, men kan stekes fra tint tilstand i forvarmet ovn ved ca. 200 °C i 4-6 minutter.

Antall i kartong: 700 g x 9 stk

Grovbrød

Grovbrødet er et klassisk, norsk formbrød, bakt med sammalt hvete, surdeig av rug og hvetekli. Surdeigen gir en god skjærefasthet og fine skiver som holder seg. Produktet er ferdig stekt, men kan stekes fra tint tilstand i forvarmet ovn ved ca. 200 °C i 4-6 minutter.

Antall i kartong: 700 g x 9 stk

Grovt havrebrød

Nytt 100 % natural Grovt havrebrød har dekor med havregryn. Produktet er ferdig stekt, men kan stekes fra tint tilstand i forvarmet ovn ved ca. 200 °C i 4-6 minutter.

Antall i kartong: 700 g x 9 stk

Norsk bondebrød

Norsk Bondebrød er nytt formbrød, bakt uten hele korn, og er dermed ekstra tyggevennlig og velegnet – blant annet for institusjonsmarkedet. Norsk bondebrød er bakt med sammalt rug, hvete og surdeig.Produktet er ferdig stekt, men kan stekes fra tint tilstand i forvarmet ovn ved ca. 200 °C i 4-6 minutter.

Antall i kartong: 750 g x 9 stk

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på Horeca i dag.

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS