Baileys Hasselnøtt1 NETT
Baileys Hasselnøtt1 NETT

Baileys med hasselnøtt

Det drikkes 2260 glass med Baileys i verden hvert eneste minutt. I tillegg til fersk fløte består den populære likøren av irsk whisky, kakao og vanilje. De siste årene har Baileys blitt lansert med flere smaksvarianter. 1. november lanseres nok en Baileys med ny smak, Baileys Hazelnut. Den nye likøren har smak av hasselnøtt.

Publisert

1. november lanseres nok en Baileys med ny smak, Baileys Hazelnut.

Med de ulike smaksvariantene til Baileys kan du variere etter lyst og humør. Ved siden av Baileys Original kommer den populære likøren i smakene Baileys Coffee, Baileys Mint, Baileys Créme Caramel og nå også Baileys Hazelnut.

Baileys popularitet bare fortsetter å øke, og den velkjente likøren drikkes nå til langt flere anledninger og oftere enn noen gang tidligere.

2260 glass i minuttet

”På verdensbasis drikkes det 2260 glass Baileys hvert minutt. Produktet fremstilles med stolthet og kjærlighet, og Baileys-familien består blant annet av 40 000 dedikerte Baileys-kuer på 1750 forskjellige gårder i Irland, som må til for å skaffe 190 millioner liter melk til produksjonen hvert år. I tillegg til fersk fløte består Baileys av irsk whisky, kakao og vanilje”.

“Med Baileys Hazelnut kan du gi favorittdrinken din en elegant ”touch” av nøtter. Enten du foretrekker den ”on the rocks”, en kald og forfriskende ”frappé” eller en forførende martini, vil nye Baileys Hazelnut gi deg en spennende smaksopplevelse”, heter det i en pressemelding.

Baileys Hazelnut vil være tilgjengelig på Vinmonopolet fra mandag 1. november. Prisen er 215 kroner. Produktet kan nytes av nøtteallergikere.

Ønsker du gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

Oppskrifter med Baileys Hazelnut

Her har du oppskrifter på et par drinker med Baileys Hazelnut:

Baileys Hazelnut Frappé

* 4-6 cl Baileys Hazelnut pr servering

* Isbiter

Fremgangsmåte: Fyll blenderen med isbiter og Baileys slik at isbitene så vidt flyter. Blend godt og server i et whiskyglass eller longdrink glass, gjerne med sugerør. Rasp gjerne litt sjokolade på toppen eller pynt med finhakkede hasselnøtter.

"

Baileys Hazelnut Martini.

Baileys Hazelnut Martini

* 6cl Baileys Hazelnut

* 2 cl vodka

* isbiter

Fremgangsmåte: Shakes med is i shaker og siles over i et martiniglass. Pynt med kaffebønner eller finhakket sjokolade eller hasselnøtter.

Baileys

Baileys består av en unik sammensetning av fersk, irsk fløte, irsk whiskey, kakao og vanilje. Whiskyen som blir brukt i Baileys er en trippel destillert pot - still whiskey. Baileys inneholder ingen tilsetningsstoffer og garanterer den samme høye kvaliteten i 24 måneder fra produksjonsdato. Norge har det fjerde høyeste konsumet pr kapita på verdensbasis, salget i Norge var på 630 000 liter Baileys i 2009. Det konsumeres 2260 glass hvert minutt verden over.

Les mer på www.diageo.com

"
Powered by Labrador CMS