RicossaBarbera nett
RicossaBarbera nett

Barbera på innbydende boks

Nå lanserer Engelstad en ny Barbera-vin, 2009-utgaven av Ricossa Barbera, på innbydende trelitersboks. Ricossa-vinene skiller seg fra de tradisjonelle boksene med sitt runde ytre og estetiske utseende.

Publisert

Ricossa Barbera 2009 på boks.

Vinen produseres av Barone Montalto, som har sitt hovedsete på Sicilia, men som også har stor produksjon ved Priocca i Piemonte nord i Italia, der Ricossa er produsentens mest kjente merke.

Ricossa Barbera 2009 er utelukkende laget på druetypen Barbera, og viner med denne druen har virkelig tatt av i Norge det siste året. Vinen har en dyp rød farge med smak av røde bær, og har god fylde. Barbera-vinen er egnet til rødt kjøtt, lam, svin og ost, og kan derfor brukes i påsken.

Ricossa Barbera 2009

Land/distrikt: Italia/Piemonte

Produsent:Barone Montalto/Ricossa

Druer: Barbera (100 %)

Alkohol: 13,5 %

Serveringstemperatur: 16 grader

Pris: 385 kroner(Vinmonopolet)

Webside:www.engelstad.no

"
Powered by Labrador CMS