Tork Carry Pack
Tork Carry Pack

Carry Pack ny emballasjeløsning fra Tork

Den nye emballasjeløsningen Carry Pack gjør livet enklere for renholderne Varemerket Tork, som eies av SCA Hygiene Products, har lansert Carry Pack, en ny type lett bærbar plastemballasje for papirhåndtørk. Emballasjeløsningen er inspirert av bleiebransjen. De nye pakkene gjør livet enklere for renholdere som må ta mange tunge løft.

Publisert

Ny emballasjeløsning fra Tork, Carry Pack. (Foto: Produsenten)

Tork har utført en studie for å vurdere kundenes erfaringer med interfold håndtørk eskene. Resultatene viste at mange kunder synes eskene er vanskelige å håndtere og bære.

De sa også at det ikke finnes noen enkel måte å identifisere innholdet av eskene på. En stor del av dem som jobber i renholdsbransjen er kvinner som må løfte hver enkelt eske to til tre ganger. En mulighet for enklere håndtering vil derfor gjøre arbeidet deres mye lettere.

Miljøaspekt

- En annen målsetning vi hadde med Carry Pack, var at den skulle være minst like god som eller bedre enn dagens eske, fra et miljøsynspunkt. Carry Pack veier 20 prosent mindre enn dagens pakke, hvilket betyr at den i en livssyklusanalyse gjør det like godt som eller bedre enn dagens eske, avhengig av hvordan den resirkuleres. Kombinert med de ergonomiske fordelene for de ansatte betyr dette at Carry Pack i høyeste grad lever opp til tidens krav,” sier Line Pedersen, Produkt- og Markedssjef for Tork.

Ergonomi

I tillegg til de nye pakkenes ergonomiske fordeler, legger de beslag på mindre plass og er også enklere å lagre, siden de kan stables stående eller liggende.

Plasten i Carry Pack er vannbestandig, så den, i motsetning til en pappeske, kan plasseres på fuktige overflater eller til og med utendørs i kortere tid, om nødvendig. Alle endringer er ment å skulle forbedre håndteringen for de ansatte, både når det gjelder løfting, stabling og etterfylling av papirhåndtørk.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS