ChillOutRoseBiB
ChillOutRoseBiB

En rosa sommer

Rosévin er ikke lenger forbeholdt gamle tanter og franske divaer. Visste du at rosévin faktisk er blant de segmentene på Vinmonopolet som vokser mest? Ikke alt for mange av rosévinene selges på boks, men Chill Out Coastline Rosé er en av dem.

Publisert

Chill Out Coastline Rosé.

Flere og flere oppdager at rosévin er et egnet følge til late sommerdager, på brygga, ved vannet, på hytta eller rett og slett på terrassen hjemme. Rosévin er både leskende og forfriskende og har lenge vært en lunsjfavoritt i land med noe mer kontinentale drikkevaner enn her hjemme.

Druer høstes om natten

Chill Out Coastline Rosé har de siste årene vært en av salgsvinnerne på Vinmonopolet.

Den har en enkel, frisk og fruktig smak. Druene i Chill Out Coastline Rosé er høstet om natten eller tidlig morgen for å bevare friskheten best mulig. En kombinasjon av Shiraz- og Zinfandel-druer gir rosa farge og behagelig sødme, samt gir en duft og smak av bringebær, bjørnebær og moreller.

Chill Out Coastline Rosé er forfriskende alene og mer kompleks sammen med retter av skalldyr, fisk, salater, spekemat og asiatisk krydret mat.

Prøv den gjerne som et alternativ til hvitvin. Mange liker at rosévin har noe mer fylde og synes at den er god som aperitíf, og er lettere å matche til mat, der hvitvin blir for lett og rødvin kanskje for tung i sommervarmen.

Chill Out Coastline Rose

Land/distrikt: USA/California

Druer: Shiraz (75%) og Zinfandel (25 %)

Alkohol: 12 %

Pris: 269,60 kroner (Horecapris), 320 kroner (Vinmonopolet)

Webside norsk importør:Interbev

"
Powered by Labrador CMS