grand marnier svart
grand marnier svart

Grand Marnier med 130-årsjubileum og juleflaske

Grand Marnier er nå tilbake for fullt, som en ny og trendy ingrediens i longdrinks. I forbindelse med Grand Marniers 130-årsjubileum lanseres Grand Marnier Cordon Rouge i en limited editionutgave til jul. Her kan du se noen drinkoppskrifter med Grand Marnier.

Publisert

I forbindelse med Grand Marniers 130-årsjubileum lanseres Grand Marnier Cordon Rouge i en limited editionutgave til jul.

Den nye flasken kommer i svart med en rubinrød juvel, spesielt designet med tanke på en aktiv og sosial førjulstid.

Grand Marnier er tilbake for fullt. Den 130 år gamle Cognac-baserte likøren er blitt et nye og trendy longdrinks. Både som aperitiff, eller som en frisk og velsmakende cocktail å nyte etter vennemiddagen.

Fra 1880

Grand Marnier ble skapt i 1880 av Alexander Marnier-Lapostolle basert på en unik miks av ekte Cognac og destillert appelsinessens blandet med Marnier-Lapostolles secret touch. I løpet av sin lange historie har likøren blitt hedret med utallige priser.

Grand’O.

Kvaliteten er den samme, men bruksmåtene er i endring. Opplev den unike Grand Marnier arven av fransk nostalgi, mikset med nåtiden gjennom spennende og nye drinkoppskrifter, heter det i en pressemelding fra Diageo.

Grand’O

* 4 cl Grand Marnier

* 6 cl fersk appelsinjuice

* 6 cl sodavann

* En skive sitron

* Dekor: 2-3 av sesongens friske bær

* Isbiter

"

Grand Berry.

Fremgangsmåte: Fyll et drinkglass med isbiter. Hell Grand Marnier og appelsinjuice over isbitene. Fyll opp med sodavann. Press en skive sitron over glasset. Dekorer med sesongens friske bær.

Grand Berry

* 4 cl Grand Marnier

* 12 cl tranebærjuice

1 skive lime

* Dekor: 2-3 av sesongens friske bær

* Isbiter

Fremgangsmåte:Fyll et drinkglass med isbiter. Hell Grand Marnier over isen. Fyll opp med tranebærjuice. Press en skive lime over glasset. Dekorer med sesongens friske bær.

Powered by Labrador CMS