Idunlogo

Idun Industri inn i storhusholdning

I samarbeid med ASKO lanserer Idun Industri et bredt sortiment av bakeri- og konditorirelaterte ingredienser for storhusholdningskunder. Sortimentet omfatter blant annet brød- og kakemikser, Odense Marcipan, pynt, margarin/fett, syltetøy, nøtter, rosiner og emballasje.

Publisert

Gjennom samarbeidet med ASKO vil helt nye kunder nå få tilgang til produktene og kompetansen til Idun Industri.

- ”Kvalitet skal merkes” er vårt motto. Dette gjelder også for satsingen på storhusholdning. Sortimentet er satt sammen med tanke på at det skal være enkelt å ta i bruk for nye kunder, og de får også tilgang til vår fagkompetanse, sier Rasmus Selseth, salg- og markedsansvarlig i Idun Industri.

På Smak 2011

I forbindelse med Smak 2011 (stand D06-20) vil Idun Industri demonstrere produkter samt selge kurspakker for de som ønsker økt kompetanse på brød, kakebaking og/eller desserter. Kursene holdes av Idun Industris eget fagapparat, som består av noen av landets beste bakere og konditorer.

Idun Industri

Idun Industri AS hadde i 2009 en omsetning på 593 millioner kroner og ca. 130 årsverk. Selskapet har tre produksjonsanlegg i Norge, og hovedkontoret er på Hvam utenfor Oslo. Idun Industri inngår i Orkla Food Ingredients, som er en del av Orkla Brands.

Les mer på www.idun.no.

"
Powered by Labrador CMS