Isklar

Isklar til Midt-Østen

Isklar AS har signert avtale med Agthia Group PJSC, en av Midt-Østens ledende aktører innenfor FMCG markedet, som gir sistnevnte eksklusive rettigheter til å markedsføre og distribuere det naturlige mineralvannet fra Folgefonna i De forente arabiske emirater, Bahrain, Kuwait og Qatar.

Publisert

Samarbeidet mellom Agthia og Isklar er en del av Agthias strategiske plan for å ekspandere og utvikle sin drikkevareportefølje i Midt-Østen.

-Vi er svært fornøyd med å få inn Isklar i vår portefølje, sier CEO i Agthia, Ilias Assimakopoulos.

-Isklar har i løpet av kort tid rukket å bli det raskest selgende flaskevannsmerket i Storbritannia, fortsetter han. Med forventninger om tilsvarende suksess i Midt-Østen ser vi på Isklar som en ideell strategisk samarbeidspartner for å kunne tilby den arabiske forbruker et differensiert kvalitetsprodukt innenfor vannkategorien, fortsetter han.

Viktig milepæl for Isklar

Administrerende direktør i Isklar, Helge Valeur, ser på lanseringen som en viktig milepæl for Isklar:

- Vi er veldig stolte av å lansere vårt produkt i Midt-Østen, og er overbevist om at Isklars identitet, posisjonering og unike design vil vekke oppmerksomhet og begeistring innenfor premium segmentet i dette sofistikerte markedet. Vår visjon er å bli blant de mest ettertraktede internasjonale merkevarene innenfor flaskevann. Således er lanseringen i Midt-Østen et viktig skritt i denne retningen, sier Valeur.

Isklar vil være å finne i butikkhyllene i De forente arabiske emirater i løpet av 2.kvartal 2011.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS