Gram ismaskiner

Ismaskiner fra Gram Commercial

Gram Commercial selger nå noen av markedets beste ismaskiner under eget varemerke i Norge. Ismaskinene er en naturlig utvidelse av det eksisterende sortimentet av klimavennlige kjøle- og fryseløsninger.

Publisert

Gram Commercial er allerede kjent for kvalitetskjøle- og fryseskap, og nå vil Gram Commercials varemerke også pryde et bredt sortiment av ismaskiner i Norge.

– Gram Commercial er blant bransjens ledende innenfor miljøvennlig kjøle- og fryseteknologi. Vi er derfor stolte av å selge en bred linje av ismaskiner, som nettopp trekker på klimariktig teknologi, forteller Anders Sjøgaard, som er salgsdirektør i Gram Commercial i en pressemelding.

"Grønn" is i maskineriet

I 2002 bannlyste Gram Commercial den kraftige drivhusgassen HFK fra alle sine produkter og introduserte i stedet naturlig hydrokarbon som kjølemiddel. I det hele tatt har Gram Commercial en lang tradisjon som bannerfører for grønn teknologi, noe som også viser seg i linjen av ismaskiner, der bedriften blant annet tilbyr markedets første sortiment av flakismaskiner med R290-hydrokarboner som kjølemiddel. R290-hydrokarbon er et naturlig forekommende stoff og et av de mest klimavennlige og kostnadseffektive kjølemidlene.

– I takt med hydrokarbonenes økende popularitet, venter vi at enheter med hydrokarbonbaserte kjølemidler vil bli standard i løpet av få år, forklarer salgsdirektøren.

Iskalde eksperter

I tillegg til flakismaskiner omfatter det brede sortimentet alt fra maskiner for produksjon av klassiske isbiter, praktiske halvmåner, morsomme stjerne- og hjerteformer og nugget-is til isdispensere, som er velegnet til både små kafeer og store industrier.

– Is er jo ikke bare is. De ulike formene er utviklet til hvert deres formål, og så er det vår oppgave å hjelpe både det lille kjøkkenet i grendehuset, det profesjonelle kjøkkenet på hotellet og den store industribedriften med å finne frem til den riktige løsning, sier Anders Sjøgaard.

Gram Commercial

* Gram Commercial produserer kjøle- og fryseløsninger til profesjonelle kjøkkener i for eksempel restauranter, hoteller, catering, bakerier, kantiner, pleiehjem og sykehjem.

* Ismaskinsortimentet omfatter bl.a. isbits-, flakis- og iskulemaskiner, maskiner til halvmåne-, stjerne- eller hjerteformet is samt isdispensere.

* På bransjemessen GastroNord 2012 den 24.-27. april vil Gram Commercial ha med 4-5 ulike ismaskiner til utstilling.

* Gram Commercial A/S tilhører japanske Hoshizaki Group.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS