Imsdal jordbær og pepper 2011 (1)

Jordbæra får pepper

Med oppsiktsvekkende og friske nye smaker vil Imsdal slukke tørsten til enda flere nordmenn. Produsenten tror at nyheten Jordbær & Pepper vil bli en salgssuksess denne sommeren. I hele sommer er det mulig å leske strupen med jordbær og pepper. Helt naturlig kildevann fra Imsdalkilden ved foten av Rondane med smak av jordbær, og er tilsatt en liten dæsj pepper.

Publisert

Blir Imsdal med jordbær og pepper en av sommerens favoritter?

Den på alle måter friske smaksvarianten har skåret svært høyt i blindtester, og er en såkalt limited edition – kun tilgjengelig i et begrenset opplag frem til september.

Imsdal med blåbær

Imsdal har flere nyheter i kjølehyllene denne våren. Imsdal Blåbær er et sunt alternativ i sommervarmen. Friske, norske bær til vann har vært en vinner i generasjoner. Hvem har ikke slukket tørsten i bekken etter møysommelig å ha plukket et spann fullt av bær?

Smakstilsatt vann fra Imsdal inneholder ingen kunstige søtningsstoffer. Naturlig fruktjuice er det eneste som gjelder for samtlige smakstilsatte varianter – også de nye variantene av Appelsin og Sitron. De oppleves som rundere i smaken og enda mer forfriskende etter en oppgradering.

Vannkalkulator finner dagsforbruket

Når skole eller jobb, trening og fritid skal balanseres, er det viktig å også opprettholde væskebalansen. Nordmenn er opptatt av helse og sunnhet, men ifølge undersøkelser Imsdal har gjort er det mange som ikke aner hvor mye vann kroppen faktisk trenger daglig. Fordi det er store individuelle forskjeller – basert på blant annet kjønn og aktivitetsnivå – har Imsdal laget en egen forbrukskalkulator.

Imsdal.no kan både gutter og jenter i alle aldre sjekke hvor mye vann akkurat de trenger.

Alle som er mye på farten, kan glede seg over Imsdal Aktiv. Det naturlige kildevannet erstatter viktige mineraler som kroppen forbrenner, og gir ekstra utholdenhet i hverdagen. Med de forfriskende smakene Sitrus og Eple gir Imsdal Aktiv påfyll så kroppen henger med i svingene til enhver tid, enten du skal fra skole til revyøvelse, trening eller jobb.

Det flasker seg

Alle varianter av Imsdal kommer nå i ny flaske. Det velkjente Imsdal-fjellet er på plass i flaskebunnen igjen, så ingen trenger å tvile på vannets naturlige utspring.

Pressemelding/NTBinfo

"
Powered by Labrador CMS