BlackCoffeeHell1.jpg

Kaffe - burned in Hell

”Kaffe skal være sort som helvete, sterk som døden og søt som kjærlighet” sier ordtaket. Kaffeprodusent Solberg & Hansen gjør alvor av nettopp dette når de lanserer sin nye “Black Coffee” i forbindelse med Fashion Week in Hell. For første gang kan du få kaffe som bokstavelig talt er ”burned in Hell”.

Publisert

"Black Coffee" ble presentert under Fashion Week i Hell (Foto: Solberg & Hansen)

Opprørsdesignerne i Anti Sweden Jeans inviterte nylig til Fashion Week In Hell i Nord-Trøndelag. Samarbeidspartner Solberg & Hansen lanserte i den anledning en beksvart og eksklusiv kaffe; ”Black Coffee”.

– Vi har utviklet ”Black Coffee” for å gi folk en rotnorsk og rocka kaffeopplevelse. Dette er den svarte, opprinnelige kaffen som nordmenn trykket til sitt bryst lenge før kaffe latte og cortado ble in-ord for de kaffetørste. Black Coffee skiller seg ut med høy kvalitet, en tydelig smaksretning og en folkelighet. Den skal være litt mørk i brenningen, men ikke mer enn at kaffen fortsatt beholder sitt særpreg, sier produktsjef i Solberg & Hansen, Morten Wennersgaard.

Kaffe har aldri vært sortere

"

Black Coffee - burned in Hell.

”Solberg & Hansen har levert high-end kaffe til kaffebarer over hele landet i en årrekke. De bruker over hundre reisedøgn i året på å bygge direkte relasjoner til farmere og gode leverandører for å få tilgang på noen av verdens beste kaffe, og har flere ganger hatt vinnerkaffen til verdensmesterskap i barista-kunst.

Nå har de latt seg inspirere av norsk natur og råskap, de samme kvalitetene som inspirerer en av Norges største kulturelle eksportvarer – Black Metal”, heter det i en pressemelding.

– Black Coffe er saftig, har sødme, tydelig bærpreg og masse frukt. I kombinasjon med en heftig brenningsgrad "roasted in Hell", bør det gi deg et kaffekick og en annen smaksopplevelse enn det du ellers forventer av en vanlig sort kaffe, sier Wennersgaard.

Den ultimate kaffeopplevelse

Den beste kaffen kan du enkelt lage på din egen trakter hjemme. Bruk ny kvernede bønner i en ren trakter med friskt vann, og ikke vær redd for å dra på med kaffemengden. Cirka 60 gram kaffe per liter vann gir som regel et godt resultat.

– Å drikke kaffen sort gir deg den ultimate kaffeopplevelsen. Det er da man får frem alle smaksnyansene og virkelig kan få verdsatt de mange ulike og spennende variantene av kaffe som finnes, sier Wennersgaard.

Webside:www.sh.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS