KnorrLogo
KnorrLogo

Knorr oppdaterer og nylanserer

Unilever Food Solutions lanserer flere Knorr-nyheter for storhusholdningsbransjen fra 1.mai 2011. I tillegg er det gjort flere endringer på det nåværende sortimentet. De viktigste nyhetene ifølge Unilever Food Solutions er Knorr Krydderpuréer, Knorr Klassiske sauser og Knorr Pasta.

Publisert

Tre nye krydderpureer fra Knorr.

Krydderpureer

Knorr Krydderpureer er en ny og praktisk måte å sette smak på dine retter. Du kan bruke dem både i kalde og varme retter, og du kan tilsette dem når som helst, og få smak med én gang. Krydderpureene inneholder kun naturlige ingredienser (salt, sukker, eddik, sitrus), og ingen kunstige tilsetnings- eller fargestoffer. I tillegg har de lavt salt- og oljenivå, og de er MSG*-frie!

1.mai lanseres tre nye varianter i sortimentet: Røkt Chili, Middelhavsurter og Basilikum. Dessuten skal oppskriften være forbedret både på Hvitløk og Estragon.

Alle variantene kommer i 2 x 750 g i kartongen.

Unilever Food Solutions tilbyr nå følgende varianter:

Knorr Røkt Chili Puré - NYHET!

Knorr Basilikum Puré - NYHET!

Knorr Middelhavsurter Puré - NYHET!

Knorr Pepper Puré

Knorr Ingefær Puré

Knorr Paprika Puré

Knorr Hvitløk Puré

Knorr Karri Puré

Knorr Estragon Puré

Les og lær mer om Knorr Krydderpuréer her: www.unileverfoodsolutions.no

Sauser fra Knorr

"

Unilever Food Solutions har gjennomgått hele sortimentet av klassiske sauser og kan nå tilby et utvalg med allsidige og praktiske sauser.

Alle sausene tåler varmeholding, og til og med nedkjøling. Unødvendige tilsetninger og MSG er tatt bort for å få en mer autentisk smak. Sausene er laget i samsvar med ”Growing for the Future”-programmet – Unilevers plan for bærekraftig utvikling.

Les mer på www.growingforthefuture.com

Her er de nye sausene:

Knorr Bolognesesaus, pulver – (25 L)

Knorr Carbonarasaus, pulver – (27 L)

Knorr Fløtesaus, pulver – (30 L)

Knorr Karrisaus, pulver – (25 L)

Knorr Papriganosaus, pulver – (25 L)

Knorr Peppersaus, pulver – (30 L)

Knorr Rødvinssaus, pulver – (22 L)

Knorr Urtesaus, pulver – (30 L)

Knorr Sjysaus, pasta – (3x10 L)

Knorr Collezione Italiana

"

Knorr Penne.

Nå kan du tilby gjestene dine tidløse pastaretter i en sunnere utgave. Knorr har utviklet Collezione Italiana. Pastaene har fått en helt ny design og kommer nå i både økonomiske og praktiske 5 kilos bag-in-box forpakninger, med tydeligere informasjon og praktiske tips og oppskrifter.

Knorr Penne relanseres, og blir nå både økologisk og fiberrik. Dette medfører at Unilever Food Solutions har to økologiske pastaer i sortimentet, Knorr Økologisk Penne (fiberrik) og Knorr Økologisk Lasagnette (fullkorn). Dessuten rommer sortimentet fortsatt gamle Knorr-produkter som Lasagneplater, Farfalle Tricolore, Fusilli Tricolore og Tagliatelle. Samtlige produsert i pastaens hjemland Italia.

Knorrs pastasortiment inneholder nå følgende varianter:

Knorr Økologisk Penne, fiberrik – NYHET!

Knorr Økologisk Lasagnette, fullkorn

Knorr Lasagneplater

Knorr Tagliatelle

Knorr Farfalle Tricolore

Knorr Fusilli Tricolore

Powered by Labrador CMS