WhiskyThor

Lanserer \"nordisk\" eksklusiv whisky

Tor er den mest kjente av de nordiske gudene, fryktet og dyrket av både mennesker og andre guder. Tors mektigste våpen var hammeren Mjølner, som alltid traff målet og som laget et fryktelig tordenskrall når den ble brukt i kamp. For å hedre de gamle gudene og sin nordiske arv, lanserer nå Highland Park whiskyen Thor.

Publisert

Med en naturlig styrke i navnet, destillert der sjø møter hav, er denne 16-årige single malt en møteplass for naturens krefter. Thor er den første whiskyen i Highland Parks Valhalla Collection, en serie av fire unike whiskys med inspirasjon fra de gamle nordiske gudene. Kolleksjonen kommer ut med en flaske i året de nærmeste fire årene. Thor selges i begrenset opplag og pakkes i en unik treramme som henter inspirasjonen fra tradisjonelle vikingskip. Whiskyen tappes ved 52,1% ABV.

– Vi vil skape en ny spennende serie som gir Highland Parks entusiaster et flott samlingsobjekt. Valhalla Collection er mer enn bare bra whisky, den gir et innblikk i varemerkets essens og dens inspirasjonskilder, sier Gerry Tosh, Global Marketing Manager.

Thor er konsentrert og kraftfull, med tykke bølger av aromatisk røyk. Whiskyen fanger umiddelbart din oppmerksomhet og store smaker virvler rundt i munnen. Blant disse utvikles noen mykere og søtere toner som gir uventede lag av kompleksitet og dybde.

Thor lanseres i bestillingsutvalget (BU) på Vinmonopolet 3. mars 2012.

Pris: 1199 kroner (Vinmonopolet)

Webside:www.whiskyofthegods.com

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS