Sushikit

Lanserer sushikit

Blue Dragon og Haugen-Gruppen lanserer sushikit. Velg fyll etter eget ønske og server med soyasaus.

Publisert

Japaneren Hanaya Yohei serverte sushi allerede i 1824 i Tokyo. Sushi betyr egentlig sur ris, og ikke rå fisk som mange tror. Siden den gang er sushi blitt Japans nasjonalrett, og delikatessen har nå erobret Norge med full kraft.

Det nye sushikittet gjør det enklere å få til hjemmelaget sushi; tilbered risen etter instruksjonene inne i esken, og velg fyll etter eget ønske. Del i biter og server sammen med soyasaus, wasabipaste og ingefær.

Tips til fyll

Fersk fisk, eks laks/tunfisk, annen sjømat som crabsticks, scampi og kamskjell, agurk i strimler, avokado i strimler, vårløk, evt sesamfrø til pynt

Kittet inneholder ingredienser til å lage fire ruller, hovedrett for to eller forrett for fire.

Pris: 95 kroner (butikkpris)

Webside: www.bluedragon.no

"
Powered by Labrador CMS