LilleborgEcoFuktmopp

Lilleborg lanserer svanemerket ecomopp

Lilleborg Profesjonell lanserer i mai nyheten JM Pro Eco Fuktmopp, en mikrofibermopp i Jonmaster-systemet. Moppen er enkel i bruk og svært miljøtilpasset, noe som bekreftes av Miljøstiftelsen. I tillegg dokumenteres høy rengjøringseffekt og -evne av et uavhengig testinstitutt (Weber & Leucht, testrapport 67396).

Publisert

Små mikrofiberløkker på moppeoverflaten fordeler fuktigheten jevnt under bruk, og hever rengjøringsresultatet ved å fjerne selv de minste støvpartikler og overflatesmuss.

Frynsene på siden av moppen fanger opp løse smusspartikler, og gjør det lettere å komme til i hjørner og på lister. Tester viser at moppen ikke har negativ innvirkning på gulvet glans eller medfører riping av underlaget. I tillegg til den høye kvaliteten på moppeoverflaten, har moppen en meget slitesterk borrelås.

Pressemelding

JM Pro Eco Fuktmopp gir økonomisk besparelse ved å levere høy rengjøringseffekt og stor rengjøringsytelse. Moppen er ergonomisk, med lav friksjon i forhold til de fleste mikrofibermopper. Den har lang holdbarhet, og garantert 500 vaskesykluser ved anbefalt vaskeanvisning

Powered by Labrador CMS