Finn Schjøll1
Finn Schjøll1

Mer Schjøll fra Magnor

Høsten 2010 designet blomsterdekoratør og TV-personlighet Finn Schjøll vasen Boblem, og våren 2011 kom kuvertvasen og den fargerike Spring Collection som alle ble en stor suksess. Nå lanserer Blomster-Finn nye stemningsskapere i samme serie, Boblen Christmas Collection og Boblen Kubbelysestaker.

Publisert

Finn Schjøll har designet serien Boblen for Magnor Glassverk. Her med de nye kubbelysestakene. (Foto: Magnor)

Boblen Kubbelysestaker er stemningsfulle lysestaker som leveres i tre høyder; 100 mm, 150 mm og 200 mm.

Sett flere lysestaker sammen til en gruppe, gjerne tre ulike høyder eller flere i samme størrelse. Kubbelysestaker skaper hygge og stemning i alle hjem, slik Finn Schjøll gjør det, også i kombinasjon med Boblen vaser og vakre blomster, skrives det i en pressemelding fra Magnor.

Boblen kubbelysestaker er munnblåst og håndlaget av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket. De har alle et unikt uttrykk og bærer Finn Schjølls kjente logosignatur på foten.

Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Lysestakene er stemningsskapere, og den brede kragen løfter lyset og åpner for dekorvariasjoner. Dette er lysestakene du har fremme hver dag - og som passer til enhver anledning!

Veil.utsalgspris: Boblen kubbelysestake (10 cm 299 kroner, 15 cm 399 kroner, 20 cm 499 kroner)

Webside: www.magnor.no

"
Powered by Labrador CMS